home to blog Satul de ferme

Satul de ferme

Ieri eram pe holurile institutiei si am auzit o vorba care m-a lovit de perete:

Ai vazut ca mi-am  mai deschis o ferma?

Bai. Ho! Ajunge, afara sunt doua grade, ieri a fulguit in Bucuresti, vine iarna, se pun muraturile, se face sapun, se afuma costita, se pregateste porcul de ingrasat, copacii sunt galbeni. Cu alte cuvinte e viata afara, iar viata merge mai departe, nu o pierde.

Despre ce ferma vorbeam? Despre ferma din jocul farmville din Facebook. Si daca nu te joci asta, te-ai jucat mafia sau orice alta tampenie de joc, astfel incat sa pierzi ore intregi linistit. Si daca tot aveti timp de citit, iata un articol care va explica de ce jocurile astea nu sunt bune si cam cat castiga fondatorii lor din ele.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Satul de ferme

 1. Word up! :)) chiar am auzit faza asta, comentariu adaugat a fost: nu te apuca de farmville, dauneaza grav sanatatii.. 🙂

 2. Mi-am bagat in lista de prieteni pe facebook oameni misto, care au ce spune si activeaza in domenii care ma intereseaza.

  Dar am inceput sa primesc cereri de prietenie de la tot felul de persoane care chiar nu ma intereseaza.
  Pe Chilian l-am bagat, caci am zis ca scrie. Dar el face doua lucruri: ori pune clipuri, si pana mea taticule, nu intru pe facebook sa vad youtuburile tale, ori scrie niste chestii troll-iste de genul: cacanarilor, etc.

  Asa ca l-am sters si am inceput sa sterg si din ceilalti care se baga in seama aiurea.

 3. De ce isi deschide lumea ferme? Datorita fermierilor care protesteaza? Sperand sa ia si ei un ban de pe urma procesului asta? Ar fi chiar dobitoci daca ar face asta.

 4. Bine ca nu sunt si eu impatimit al jocurilor de genul asta. Chiar ca nu sunt bune.
  Parca le-au luat mintile Farmville-ul si altele ca el!

 5. pe mine ma doare in cot cat castiga fondatorii acestor jocuri, daca sunt bune sau nu, eu nu inteleg cum au oamenii rabdare sa le joace, ca sa nu mai zic de timp si ca nu inteleg ce dracu le place.

 6. Adica jocul nu e bun pentru ca fondatorii castiga de pe urma lui? 🙂

  Cred ca ar trebui sa mai citesti inca o data ce scrie in articolul ala. Nu de alta, dar introduci lumea in horoare aiurea. Just my 2ce.

 7. @cireasa: citeste frate tot articolul, nu doar primu paragraf ! jocurile alea iti baga mana in buzunar fara niciun avertisment prealabil, problema nu e ca fac bani, ci ca ii fac pacalindu-si (la limita furtului) clientii creduli.

  Oricum, ma bucur sa mai vad pe cineva luand atitudine impotriva porcariilor astora de jocuri cu sistem de scam si/sau microtranzactii, care-ti vand lucruri fara sa iti spuna ce si cat trebuie sa platesti, sau pentru cata vreme !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.