home to blog Sărbători Fericite!

Sărbători Fericite!

Fie ca va petreceti Craciunul la munca, departe de casa, acasa, langa familie sau in camin singuri, sa aveti parte de liniste si de cele mai fericite sarbatori.

Iar  daca sunteti singuri amintiti-va ca aveti prieteni. Chiar daca nu sunt alaturi de voi sunt cei care va fac ziua sa fie mai frumoasa de fiecare data. Iar acestia sunt acele persoane dezinteresate, care nu vor nimic de la voi, va saluta de fiecare data si au cel putin o vorba buna. Si nu exista nimeni care sa nu aiba prieteni. Important e sa ii vada si sa ii aprecieze. Ei exista, dar fiecare trebuie sa existe acolo pentru prietenul sau. Asa ca spune un multumesc. Eu le multumesc lor ca au fost alaturi de mine anul asta si ca am facut atat de multe lucruri impreuna.

Sărbători Fericite! Craciun fericit!

Poze facute de Foto Union.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Sărbători Fericite!

  1. Craciun fericit tuturor, mai putin mie, nu prea e posibil. De anul nou planuiesc sa dorm, daca nu ma luminati pe mine si imi dati o idee de ce as putea sa ma bucur, sau un notiv pt. care sa srbatoresc…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: