home to blog Sapte realitati din judetul Vaslui

Sapte realitati din judetul Vaslui

Judetul Vaslui este cel mai periculos din tara. Nu credeti? Mergeti pana acolo.

 • Pe drumul national care intra in judetul Vaslui, te intampina doua capete de pod pe marginea soselei, in curba. Fara sa fie si un pod acolo. Asta in conditiile in care va doreati sa dati cu masina in ceva.
 • In judetul Vaslui masinile circula cum vor ele, nu cum vor soferii lor.
 • Trei din cinci masini nu au faruri.
 • Spre deosebire de alte judete, aici oamenii se angajeaza atat de mult, incat la posta nu sunt timbre fiscale de doi lei pentru cazierul judiciar cerut la angajare. Si cu toate astea, tot nimeni nu lucreaza.
 • In Barlad la posta, functionara iti cere opt lei fara un leu, pentru o scrisoare. Asta pentru ca pretul de sapte lei e mult prea main stream.
 • Telefonia mobila din Vaslui functioneaza nu pentru abonatii locali, ci pentru cei care tranziteaza judetul sa poata suna la 112 cand fac accidente rutiere.
 • Daca iarna nu e ceata pe sosea, atunci circula carute fara semnalizare noaptea. Suficient ca sa poti muri pe strada. Au si ei un parastas ceva.
TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Sapte realitati din judetul Vaslui

 1. Ce-ai patit in vaslui?
  Ca idee, am facut cam toata tara cu masina si sunt de parere ca judetul Alba e cel mai periculos de tranzitat cu masina.

 2. De ce vorbesti in necunostinta de cauza? Sa stii ca traficul din Vaslui e mult superior traficului din orice oras la fel de mare sau la fel. Normal ca avem si noi dobitocii nostri…padure fara uscaturi nu exista. Dar iti zic din propia experienta ca in vaslui se conduce bine. Cat despre drumuri si posta… e aceeasi treaba ca in orice oras…doar suntem in romania. Si legat de carute da ai dreptate…circula multe fara lumini noaptea…dar nu mai multe decat in iasi spre exemplu:)

 3. Nu este nimic adevărat din ce spui in aceste rândur… consider ca vorbesti fara cunostintă de cauză

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.