home to blog Saptamana de reduceri

Saptamana de reduceri

Zilele trecute vorbeam cu un coleg care si-a luat un Samsung Galaxy Beam. Si stiind reclama, il intrebam de ce si l-a luat si la ce l-a folosit. Mi-a zis ca imediat cum a ajuns acasa s-a pus in pat si si-a proiectat un film direct pe tavan. Si ca a stat asa sa urmareasca tot filmul. Plus ca se  bucura ca filmul a mers cursiv, asa cum trebuie, dar si ca bateria se comporta exceptional. Si cum utilizatorii obisnuiti sunt cei care fac reclama telefonului l-am intrebat la ce il foloseste si cat il tine.
Asa incat mi-a zis ca n-are nici o problema cu el, ca face tot ce vrea, ca se uita la youtube, sta pe Facebook, face poze si da mailuri fara nici o problema. Si ca e fericit cu el si bucuros.

De altfel, la Vodafone, saptamana asta toate produsele Samsung sunt la reducere. Asa incat exista Samsung Galaxy Beam de ziceam mai sus de la 39 de euro, Samsung Galaxy  S III Mini de la 49 de euro si tabletele pe care le recomand puternic Samsung Galaxy Tab 2 si Galaxy Note 10.1 la preturi foarte bune.

Si daca n-ati luat cadouri de Craciun, cam asta e momentul sa va aruncati pe site si sa urmariti ofertele. Stiti ca persoanele dragi va vor aprecia atunci cand le cumparati de Craciun ceva de care se vor bucura tot anul.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Saptamana de reduceri

  1. E redus, daca platesti un abonament mult prea mare pentru ce nevoi am… asa ca prefer sa-l iau din alta parte, fara sa mai am obligatii de abonare pe 2 ani…

  2. promoveaza-mi si mie te rog un articol de la mine de pe blog legat de afumatoarea lui vecinu.. mai multe detalii gasesti acolo … la schimb iti ofer gratuit o intrare in afumatoarea lui vecinu cu preparatele tale din carne pentru afumat.fumul este natural din lemn de esenta tare iar ce iese din afumatoarea aia e nebunie curata.merci si sarbatori linistite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.