home to blog Sandero de 3 stele

Sandero de 3 stele

Se poate lauda Dacia ca in final are o masina buna?

Dacia Sandero are 3 stele … la testele EuroNCAP. Propun o zi de sarbatoare nationala si sa ne bucuram cu totii la o serbare campeneasca ca in final am produs masini de 3 stele in siguranta rutiera.

Toate acestea in timp ce toate masinile sh din vest sunt de 5 stele.

11 thoughts on “Sandero de 3 stele

  1. Si Dacia Logan a avut 3 stele. Partea buna este ca Sandero cu dotari full (adica inclusiv airbaguri laterale) obtine 4 stele la acelasi EuroNCAP.

    Cat despre toate sh-urile din vest de 5 stele, sa nu exageram. Poate cea mai cumparata masina sh din vest, Volkswagen Passat, are doar 4 stele. Asta pt modelul din 2001, ca Passat-ul dinainte are doar 3 stele. Golf IV are tot 4 stele. Ce nemtesti se mai importa la noi? Opel Astra Classic – 4 stele, Opel Vectra – 4 stele. Lista continua mult si bine. Am ales doar marci germane, pentru ca ele sunt la moda ca si masina sh in Romania.

  2. Florine, ai masina? In general cei care comenteaza asa cum ai facut-o tu, n-au nici macar carnet. Sper sa te superi pe mine. :))

  3. @Iulian Sa inteleg ca ai Sandero… Si ca sa iti raspund la intrebare, am carnet de ceva timp, nu am masina personala dar am masina de serviciu. Asa ca na… “pasiunea” pt Dacia nu provine de unde crezi tu.

  4. Varianta cu airbag-uri laterale si 4 stele mi se pare ok la siguranta , din filmulet observ ca ofera o protectie destul de buna pt o masina “low_cost” , fiind de fapt low_cost numai la dotari dupa parerea mea , nu si la pret. Eu am un Opel Corsa din 2004 si are tot 4 stele , mie imi ajung 4 stele pentru moment.

  5. versiunea cu airbaguri laterale a primit 4 stelute…din pacate nu e o versiune standard. ce e misto e ca cei de la Euro NCAP au testat versiunea diesel care inca nu e disponibila in romania 😀 si nici nu au schimbat logo-ul dacia 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: