home to blog Samsung Galaxy Note II in Romania

Samsung Galaxy Note II in Romania

M-am jucat zilele astea cu noul Samsung Galaxy Note II. Un telefon dragut si bun sau o tableta mica care te ajuta si pe care o poti baga in buzunar. Ma rog, nu toata lumea are buzunare pregatite pentru asa ceva cum zicea cineva, dar e practic.

Plus ca stylusul te ajuta sa iti faci treaba asa cum trebuie si sa te joci pe tableta sau sa o folosesti la lucruri care te ajuta in ziua de birou. O sedinta, o prezentare, un ppt pot fi acum realizate foarte usor pe Galaxy Note 2.

Si un exemplu al muncii de pe tableta.

Partea haioasa e ca dupa ce am desenat pe ea si mi-am facut niste schite, dar mai ales dupa ce le-am salvat pe telefon, am apasat butonul de reset ca sa aduc telefonul la setarile din fabrica fara sa-mi fac back-up. Exact ce ziceam mai devreme de datele pierdute.

4 thoughts on “Samsung Galaxy Note II in Romania

  1. Mda… Un articol din care n-am inteles mai nimic, un film pe youtube din care in primul minut mi-am pierdut timpul afland despre cat de tare e realitatea.net iar apoi te-am vazut jucandu-te cu acea aplicatie asemenea unui mic picasso. Sincere felicitari pentru review sau sfaturi… NOT!

  2. este o evolutie fata de prima aparitie a lui Note…nu stiu daca va mai amintiti dar anul trecut pe vreamea asta ne uitam cam ciudat la ea…nici nu stiam in ce cat.sa il incadram pe Note! Anul acesta am setat PHABLET! este mai mult decat un smartphone este un instrument cu care faci mai mult decat sa stai pe facebook si sa dai likuri sau sa rapsunzi la email-uri. Este un instrument cu care chiar iti poti creste business-ul! Aplicatiile cu care vine si aici ma refer in special la S Pen si aplicatiile sale chiar sunt dea dreptul altceva. Experienţa oferită de Note II este cea mai OK experienta intalnita pe un terminal Android particularizat. Incepand cu ecranul care a evolut mult, e HD, Gorilla Glass2, prestaţia multimedia foarte bună iar autonomia este excelentă. Camera vine cu lucruri noi fata de S III meu, iar pe partea de software este imbatabil si asta datorita S Penului!

  3. cand mi-am cumparat Note-ul, prima chestie care chiar a contat pentru mine, a fost marimea. Am probleme cu vederea si nu vroiam totusi o tableta pe post de telefon, asa ca m-am gandit ca NNote-ul ar fi potrivit. Pe S Pen l-am privit ca pe un mecanism cute si simpatic capabil de chestii limitate si doar atat. M-am inselat! Este mai mult decat un laptop portabil si un calculator la distanta! Ma gandeam ca la degetele mele mari si carnoase, nu o sa fiu in stare sa tastez nici macar o litera…dar iar m-am inselat! M-a ajutat mult si acest tutorial ca sa folosesc cu mai mare spor S Penul: vi-l recomand si voua:http://www.techrepublic.com/blog/smartphones/samsung-galaxy-note-ii-s-pen-tips-and-tricks/6082

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.