8 thoughts on “Salvati Rosia Montana

 1. sper sa putem face ceva pt a salva Rosia Montana…stii k si in vara a fost un festival pt a salva Rosia Montana in kre sau implicat si oamenii de la Greenpeace

 2. in sfarsit , un blog cu cap. trebuia sa nu te mai comentez la alalelate ca nu erau cu probleme reale.
  Felicitari mey

 3. Proiectul de salvare a Rosiei Montana se bucura de o larga sustinere internationala.
  Dar nimeni din afara nu poate veni “sa faca ordine la noi in ograda”.
  Rosia Montana are nevoie de solidaritatea si sustinerea cetatenilor din Romania.
  De 4 ani viata la Rosia Montana stagneaza in asteptarea “verdictului”. In aceasta zona sunt blocate orice fel de investii, constructiile sunt interzise, pina si doctorul a plecat… Eu subscriu neconditionat la acest proiect.
  Vizitati si pagina de net -Rosia Montana.org-pt mai multe detalii.

 4. colega mea de apartament e din rosia montana si cunosc destul de bine situatia,insa nu ma pot abtine sa nu spun ca si oamenii de acolo ar trebui sa faca ceva in acest sens,nu doar sa stea si sa astepte ajutor din partea celorlalti…sincer,oamenii de acolo (asa cum mi i a descris colega mea) sunt destul de pasivi in acest sens…
  si da,sa i ajutam si noi…dar sa faca si ei ceva in acest sens…

 5. Ok, aici e filmul pentru cei interesati.. http://www.ujeldorado.hu/ – deocamdata il caut printe miile de CDuri scrise. Nu va speriati, filmul e pe romana, subtitrat pe maghiara dar e facut de maghiari cu fonduri UE. Ultima stire despre Rosia Monatana (normal cenzurat la noi):
  1. 800 de organizatii gen greenpeace au cerut pe 15 martie de la Nato sa ajute localnicii sa nu se mai deschida mina.
  2. Pe 27 martie 2006 la un simpozionul “Liberarii pt Europa 2006” Tariceanu a dat de inteles ca deja s-a luat hotarirea de a deschide mina in Rosia Montana.. Deja se discuta de sancitiuni la nivel UE, catonase etc. fiindca asa Romania calca iar legile internationale si de UE.. etc etc etc. Va mira? Acum ma crede cineva ca aveti stiri pe care trbuie doar sa siti? Si chiar incearca oamenii din afara sa ajute cumarand si strangand fonduri.. dar dupa cum zice gvinda cu totii trebuie sa facem ceva.. chiar totul..

 6. mai Cristi maine zici ca sunt platiti pentru ca are loc o conspiratie ca aia din Rosie sa nu faca nimic
  sincer?prea iti put toate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: