home to blog Salutam nenea moderator

Salutam nenea moderator

Fisierul Buddha la protv a fost sters de pe site-ul Trilulilu.ro la cererea SC Pro TV S.A..
Motivul stergerii il reprezinta publicarea acestui fisier fara acordul SC Pro TV S.A. incalcand astfel drepturile de autor pe care SC Pro TV S.A. le detine asupra acestui fisier.Te rugam ca pe viitor sa eviti postarea de fisiere ale caror drepturi de autor sunt detinute de catre SC Pro TV S.A. deoarece aceste fisiere vor fi sterse.

Pentru mai multe informatii referitoare la termenii si conditiile utilizarii site-ului Trilulilu.ro acceseaza link-ul: www.trilulilu.ro/termeni-si-conditii . Pentru informatii referitoare la drepturile de autor si copyright accesati link-ul: www.trilulilu.ro/copyright .

Va multumim pentru intelegere,
Echipa Trilulilu

:D) salutam nenea moderator, le uram multe succese in bransa 🙂

Si ca sa nu uit, Fisierul ala cu Buddha la PROTV inseamna ca eu l-am vazut la televizor, dar de fapt nu l-am vazut, ca nu e al meu, e al lui PROTV. Atunci Buddha e al lui PROTV, sau emisiunea televizata e a lui PROTV, iar eu n-am voie sa prezint, sa vorbesc despre ceva ce este al lui PROTV ca n-am acceptul respectiv. Drept urmare nici macar Buddha n-are voie sa vorbeasca despre el ca fiind fost la PROTV pentru ca n-are acceptul statiei.

Intr-o traducere rapida, daca tu maine vorbesti pe strada de ce a zis Esca la PROTV in stirile de aseara nu se poate pentru ca nu e corect, incalci dreptul la propietate intelectuala. Mai rau daca arati un filmulet cuiva.

Chestia asta se aplica si la limbajul semnelor? Ca asa as putea sa preiau si sa sharuiesc materiale traducandu-le in acel limbaj.

24 thoughts on “Salutam nenea moderator

 1. Da domnule Cristea, iti raspund eu. Sau daca te uiti mai atent iti raspunde YouTube. Acolo ti se atrage atentia sa nu postezi filmulete care incalca drepturile de autor. ProTV a preluat un filmulet care nu face obiectul drepturilor de autor. Eu daca postez pe YouTube un filmulet cu pisici facut de mine poate sa faca cine vrea ce vrea cu el. Pt. ca el devine public prin postarea pe YouTube. Daca vreau ca el sa ramana al meu il tin numai in computerul meu sau il public pe un site personal cu precizarea ca el este proprietatea mea.

 2. E public in sensul de difuzare nu de proprietate. ProTv a hotarat asa, YouTube altfel…e dreptul lor. Ce draq sa le faci?! Unde-i lege nu-i tocmeala. Sunt destule legi care nu-mi plac nici mie, dar ce ar trebui sa fac?!

 3. adica eu pe you tube nu-l difuzez nu? il tin in propietate pe calculator … ete nah

  Pai in cazul asta … hai sa ii arestam pe toti astia pentru ca au inregistrat atatea videoclipuri de pe televizor.

 4. data viitoare orice blogger care se da pe sticla marcata de stampila tricolora (RGB) sa ceara dinainte voie sa publice pe blog/yt/trilu/gvideo/neogen inregistrarea.. sau, sa dea interviul la arhiTV si sa vina Sarbu la negocieri de preluare..B-)

 5. Stii care e culmea, piticule…
  Si daca “traduci” filmul ala in limbajul semnelor, nu il poti dispune public decit cu acordul ProTv-ului.

  Pt ca onor legea dreptului de autor ( http://www.legi-internet.ro/index.php/Legea_dreptului_de_autor/63/0/) zice
  Art. 13
  Utilizarea unei opere da nastere la drepturi patrimoniale, distincte si exclusive, ale autorului de a autoriza sau de a interzice:
  ….
  i) realizarea de opere derivate.

  Si s-ar putea ca videoul cu Buddha sa nu intre in exceptia asta :
  (2) In conditiile prevazute la alin. (1), sunt permise reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea sau comunicarea catre public, fara un avantaj direct sau indirect, comercial sau economic:

  e) de opere, in beneficiul persoanelor cu handicap, care sunt direct legate de acel handicap si in limita ceruta de handicapul respectiv.

  Be happy. Enjoy your life.

 6. da, adica e folosit in scopuri comerciale iar drepturile de autor nu ii apartin lui asta mic 😉

  Bine, daca poti sustine ca e in scop comercial folosita asta. Pentru ca eu daca vreau sa pun asta pe blog, nu o pun ca sa iasa bani din video-ul asta. E doar in scop de share, de get to know …

  Hmmm …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: