home to blog Salut familia Johnson

Salut familia Johnson

Se duc americanii pe Luna. Se da primul american jos din nava spatiala, toata lumea astepta sa spuna ceva. Si spune: Salut familia Johnson! Este o onoare pentru mine sa ma aflu aici. Un mic pas pentru om, un mare pas pentru omenire.

Toata lumea siderata. Cum? Cine e familia Johnson, de ce? Ce au facut ei sa ii salute asta de pe Luna? Vine presedintele americii, vine presa, toata lumea disperata sa afle de ce a zis astronautul salut familia Johnson. Si-l intreaba. El nimic, o chestie personala. Astia disperati: bai zi-ne ce naiba, te duci pe Luna si in loc sa zici ceva de Coca-Cola, de presedinte, de Nasa tu zici salut familia  Johnson?

Hai ma zi-ne!
Bine, va zic. Eram mic si eram in gradina din fata casei. Alaturi vecinul incerca sa o faca pe vecina sa ii suga pula. Si ea a zis atunci: o sa iti sug pula cand va ajunge asta mic pe Luna.

 

Cele mai bune bancuri se aud la cafea si se repeta a doua zi.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Salut familia Johnson

 1. =)) bun de tot…
  În apartamentul unei familii care în iarna asta a cerut decuplarea de la centrala care furniza energie termică şi electrică, un reporter întreabă:
  – Ce faceţi dacă vă este frig?
  – Ne strîngem în jurul lumînării.
  – Dar dacă este foarte frig?
  – Ne apropiem şi mai mult de ea.
  – Dar dacă este ger cu temperatură sub -20 C?
  – În acest caz, aprindem lumînarea…

 2. Stii ce e si mai haios? sa auzi bancul asta in sedinta zilnica ce se tine in fiecare dimineata….aa, am uitat, sa il auzi la firma la care lucrez eu JOHNSON CONTROLS ROMANIA :)))…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.