home to blog Sa tot lucrezi la Primarie

Sa tot lucrezi la Primarie

Angajatii primariei Bucuresti se vor plimba gratis cu RATB-ul. Asa au decis consilierii pentru ca angajatii au salariile diminuate cu 25%.  Acum sunt curios cu cat vor revinde abonamentele alea gratis pe care le primesc de la Primarie. Si mai stiu vreo doi vecini de prin zona care au masini de primarie si fac crize de nervi daca parchezi pe locul lor, oare si astia primesc abonamente gratis pe RATB?

Saracii studenti, sunt singurii care isi cumpara bilete pe RATB si sunt si cei mai haituiti de controlori. Ca pensionarii merg gratis, astia de la primarie merg gratis, muncitorii n-au bilet ca nu-i intreaba nimeni si nu mai ramane nimeni altcineva.

10 thoughts on “Sa tot lucrezi la Primarie

 1. Concluzia la ce ai zis tu mai jos: Tot mai bine stai intr-un oras mic si mergi pe jos decat sa stai intr-unul mare si sa mergi cu niste mijloace de transport penale!

  1. Nu sunt de acord cu TzaCaNeL , mai bine într-un oraș mare decât într-unul mic , deoarece in cel mic nu ai unde sa mergi … faci 3-4 pași si ai ajuns in orice punct “important” al orașului.

 2. Studentii au abonamente, gratuite teoretic. 50% din pret e suportat de primarie si 50% de Ministerul Invatamantului prin intermediul facultatilor. Mai greu cu decontarea lor, chitante stampilate, mers la secretariat (secretarele de la ASE sunt naspha) si apoi astepti sa-ti intre banii inapoi pe card, dupa care isi ia si banca comisioane.

 3. Dupa cum zice si Danyel, noi elevii/studentii avem abonamente gratuite. Sau asa ar trebui. Doar ca cei de la secretariat spun ca inca n-au primit nimic de la minister pentru decontare. In schimb controlorii cum se urca in autobuz/tramvai verifica mai intai elevii/studentii…

 4. Hai sa te lamuresc raton.. am lucrat in sistem.. permisul gratuit de transport este cu poza si nume.. nu poate fi dat nimanui
  Sau alternativa era sa te legitimezi si controlul stia ca nu ai primit de la institutie permisul gratuit
  Deci nimeni nu va putea vinde nimic… nota 2! Stai jos

 5. sa ai salar de 10 mil da abonament gratis pe RATB. Ce viata 😀

  Pana mea, interesant era pentru aia de prin Pitesti, Cluj sau alte orase unde abonamentul pe toate (4) liniile depaseste milionu. Nu la ratb

 6. Se vede ca nu circuli cu ratbu’ 🙂 abonamentu se face cu buletin, pe card scrie si o parte din cnp si probabil reducerea o sa se aplice pe baza legitimatiei de serviciu sau ceva de genul.. deci e cam greu sa-l revinzi.
  In plus, in fiecare luna trebuie reincarcat..asta ar inseamna ca cel care l-a vandul sa-l ia si sa-l incerce personal.

 7. stai ca n-am inteles. e rau ca au abonament gratuit ? hai sa te informez cum stau lucrurile : cei de la CFR au autorizatie de calatorie cu care merg gratuit cu trenul SI MI SE PARE NORMAL !, cei de la Metrorex au gratuit atat pe metrou cat si pe autobuz !, iar eu personal, pe vremea cand lucram la o primarie de sector (acum 2 ani), circulam gratuit cu ratb pe baza legitimatiei de serviciu (chiar asta scria pe legitimtie : “beneficiaza de transport gratuit cu ratb”. si chiar aveam nevoie de aceasa facilitate, pentru ca lucrand la directia juridica, aveam de alergat ZILNIC la tribunal si judecatorii cu dosare de instanta. aveam salariul de 660 RON. crezi ca imi permiteam sa platesc din buzunar acest transport IN INTERES DE SERVICIU ? iar daca mai lucram si acum acolo,salariul ar fi ajuns in jurul a 500 RON. piticule, asa te miri ca prostu cateodata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: