home to blog Sa te speli inainte de sex

Sa te speli inainte de sex

Asta ne recomanda un … blog care ne transmite invataturi crestinesti despre biserica, viata, sex si … intalniri cu gaigici. Dar sa citim:

Copiii Domnului trebuie să miroasă natural, aşa că după ce vă spălaţi frecaţi-vă pe trup cu Biblia până căpătaţi mirosul Ei sfânt. Dacă partenera voastră preferă un bărbat cu miros mai puternic, mergeţi la Patriarhie şi cereţi o biblie îmbrăcată în piele de capră. Fireşte, va trebui să o plătiţi, dar Dumnezeu are întotdeauna ce face cu banii voştri.

Spuneţi partenerei voastre exact ce aşteptaţi de la ea, câţi copii trebuie să facă, în cât timp şi neapărat aflaţi dacă ştie să gătească mâncare de post. Întrebaţi-o dacă o atrage ideea de sex. Dacă răspunsul e da, fugiţi, v-a fost scoasă în cale de însuşi Satan. Dacă totuşi credeţi că ar putea fi o bună creştină, duceţi-o în curtea primei biserici şi legaţi-o bine de un copac sau de gard, împreună cu un bileţel către preotul locului.

Bine, dementiale sunt si comentariile.

18 thoughts on “Sa te speli inainte de sex

  1. In primu’ rand: =))

    2nd: daca Biserica/preotii/clerul in general ar fi mai putin comunisti si ceva mai deschsi la minte ar avea mai mult de castigat decat de pierdut in materie de adepti. Sincer, nu poti sa-mi zici tu mie ca daca-mi place sa fac sex(aa btw, imi place sa si manac, clar sunt progenitura stanei) o sa ard pe veci in focul iadului…inteleg ca exista reguli date de Dumnezeu dar asta e deja exagerare.

  2. e vorba despre un blog „caterincos” la adresa regulilor aberante promovate de bor cu toate preotimea si toti adeptii; cand am intrat prima data pe siteul respectiv am crezut ca se vorbeste/scrie serios, nu de alta, dar am citit atatea aberatii scrise de trimisii domnului incat nu m-ar mira sa ne propuna frecatul cu biblia inainte de sex…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: