home to blog Sa mai pacalim o generatie de studenti

Sa mai pacalim o generatie de studenti

Nu sunt de ajuns scandalurile in care sunt implicati cei de la magnifica facultate Spiru, nu sunt de ajuns faptul ca au scos studenti care s-au dus la capsuni in Spania. (bine nici aia de la jurnalism de la stat nu-s mai prejos, astia sunt chelneri in Grecia – ce-i drept pe mai multi bani) Acum vin si au tupeul sa mai scoata si reclame pe tv, care vin sa pacaleasca copii sa vina sa le dea lor banii de studii.

Si daca reclama aia n-ar fi suficienta, ministerul vine si le-o trage iar, nerecunoscand examenele pe care le vor da acestia.

Si pe buna dreptate, cum sa le recunoasca cand de la Spiru iese asa ceva … emblema facultatii nu?

9 thoughts on “Sa mai pacalim o generatie de studenti

 1. Da, din pacate majoritatea facultatilor de la Spiru sunt praf. O exceptie ar fi cea de filosofie de la zi(nu studiez eu acolo)
  Apropo, jurnalismul de la stat.. admitere usoara, studenti “high” care abia trec pe la cursuri:)
  Asta e, invatamantul nostru e la pamant.. foarte trist.

 2. alin maramu’
  da este in sicriu si din cauza altora, si din cauza unor intelepti ca tine care n-au prins inca treaba cu virgula intre subiect si predicat.

 3. Nu sunt studenta la Spiru, dar am prieteni care fac acolo. Intr-adevar nu se spetesc prea rau cu invatatul, dar nu mi se pare corect fata de oamenii care se duc acolo si dau niste bani sa se trezeasca cu examenele nerecunoscute. Daca am avea un minister mai capabil ar inchide aceasta minunata facultate si s-ar termina tot scandalul. Dar nu, lor le place sa continue situatia penibila.

 4. Câtă vreme pe diplomele de la Spiru există şi ştampila ministerului nu văd de ce doar universitatea să sufere. Pe ăia din minister care au ştampilat zeci de mii de diplome nu-i trage nimeni la răspundere? La fel şi cu cei care au permis funcţionarea acestor forme de învăţământ.
  P.S.: Habar n-am cine e petarda din clip, dar decât să ai ca imagine pe Abramburica (la ministresă mă refer) sau pe Marga … . 😀

 5. O vorba din batrani spune ca prost e cine da, nu cine cere. Pe DC era o remarca buna referitoare la USP si oricum, de cand pana unde “nevoia” asta de licentiati? “Cand toata lumea gandeste la fel nimeni nu gandeste prea mult”, vorba unui tip decedat de ceva timp.

 6. Si totusi, in ciuda perspectivei sumbre ce domneste asupra sferei jurnalismului, site-ul ziare.com spune ca anul acesta Facultatea de Jurnalism ocupa primul loc in topul preferintelor tinerilor. Nu putem decat spera ca ideile lor ingenioase sa revolutioneze piata media!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.