home to blog Sa mai comparam o data Romania cu Bulgaria

Sa mai comparam o data Romania cu Bulgaria

De data asta cu Alexa.

Romania si Bulgaria.

Si sa ne reamintim de ce preferam sa luam masinile de la bulgari, pentru ca e mai ieftina taxa de inmatriculare, sau de ce e mai bine sa petrecem concediile la ei, pentru ca acolo aia se intereseaza de clienti. Iar daca ei fac asta cu noi, turistii, fac acelasi lucru si cu ai lor? Sa ma gandesc … DA! Altfel n-ar avea doar doua situri straine in top 10, cand la noi sunt doar 1 – trilulilu. (softpedia continutul in engleza se calculeaza tot aici nu, deci nu se pune nu?)

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

21 thoughts on “Sa mai comparam o data Romania cu Bulgaria

 1. Păi nu prea ai cum să creezi site-uri de top 10 prin furt, reluări de materiale, re-reluări şi re-re-reluări. Românul se pare că se cacă pe proverbiala-i creativitate tocmai atunci când trebuie să o folosească într-un scop bun.

 2. Ce inseamna “cand la noi sunt doar 1”?

  Am inteles ca ce vroiai tu sa zici era ca exista doar unu romanesc dar n-are nici un sens ce-ai scris

 3. vbox7 e un fel de creepy youtube.
  abv.bg – email
  zamunda – download
  dir.bg – un fel de portal yahoo dar mai vechi

  Cred ca un motiv pentru care acele site-uri sunt accesate mai frecvent e faptul ca in Bulgaria limba engleza e mai putin vorbita decat in romania. din cate vad eu, romanilor le place sa foloseasca servicii in engleza. in schimb in bulgaria utilizatorii de internet se simt mai bine pe site-uri bulgaresti.
  Un exemplu: in Romania twitter-ul e cel mai folosit si nu cirip.ro sau ce o mai fi pe acolo (s-ar putea sa gresesc pentru ca nu am cifre exacte; e doar ce am reusit sa vad cu ochisorii mei. in Bulgaria cel mai utilizat sistem de microblogging e edno23.com si nu twitter.

 4. hai ma sa fim seriosi … cati romani stiu engleza?

  tu ai vorbit vreodata cu cineva in engleza pe strada sa vezi cum se chinuie?

  Si citeste asta Usbehci.sys download

  o citesti cum? 🙂

  Un exemplu cirip.ro? Sa ma scuze Cami, dar o chestie din asta necesita resurse uriase, promovare imensa si o echipa de vreo 50 de oameni temporari la cirip care sa atraga oameni si sa faca evanghelizare.

 5. totusi inclin sa cred ca romanii sunt mai buni la engleza decat bulgarii. daca in romania se chinuie sa deschida gura in engleza, in bulgaria s-ar putea sa nu o deschide deloc (in afara de Sofia si alte orase mai importante).cel putin asa gandesc dupa 4 ani de bulgaria.
  cat despre cirip.ro si online-ul romanesc, tu te pricepi mai bine si ai mai multe cunostinte decat mine in acest domeniu 🙂
  aia cu usbehci.sys o citesc pe romaneste 😀

 6. am fost in bulgaria, am vorbit foarte frumos in engleza cu absolut toata lumea si n-au fost probleme de genul, in timp ce la noi … ba pe a matii 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.