home to blog Sa ma pensionez zic

Sa ma pensionez zic

Adica, ce altceva as putea face decat sa ma duc sa stau la cozi sa primesc ajutoare de la diverse persoane care vor ca eu sa ii votez. Ce altceva as putea face decat sa stau sa ma plimb toata ziua cu metroul sau autobuzul si gratuit pe deasupra. Mai mult, pot sa ma trezesc dimineata devreme, sa ma duc la piata, sa respir aer curat pana se polueaza, iar pana la pranz sa ajung acasa sa nu pierd reluarile telenovelelor si seara sa nu uit sa ma uit la celelalte seriale de mare succes.

Pe langa asta pot sa ma plang ca n-am bani, desi am economisit banii de autobuz, iar copii plecati in strainatate nu-mi trimit nimic. Dar chiria de pe apartamentul lor tot la mine vine.

Si totusi… daca n-as avea bani, de ce sa ma duc sa muncesc pe undeva, sa am grija de un copil, sa fac un lucru folositor, as putea sa beau, sau sa caut prin gunoaie. E sub demnitatea mea de pensionar sa mai muncesc ceva … asa ca e mai bine sa stau acasa.

Deci asta e o viata super tare. Mai mult, cand ma gandesc ca mi-am facut si pensie privata, vai de mine ce ma asteapta. Numa ca e vorba aia, pana la Dumnezeu te mananca sfintii.

14 thoughts on “Sa ma pensionez zic

  1. sa intelegem ca intri si tu in randul ignorantilor?

    generalizarile astea de rahat le poate orice cretin din burta, de aia si apar asa des peste tot. incearca sa gandesti mai mult de 10 sec inainte sa scrii ceva si poate gasesti cauza corecta.
    apropo, ai idee cati pensionari (iesiti la pensie corect, nu pe caz de boala cu 20 de ani inainte) muncesc tot felu de chestii mizere pentru ca nu au bani sa isi ia paine ? nu vrei sa generalizezi pe cazul ala ?
    nu…..e cu mult mai usor sa comentezi ca au abonament gratis la ratb (cat de penibil poti fii sa te legi de asta ?). sa incerci tu sa traiesti cu cat traiesc ei si vorbim apoi.

  2. post obosit, in care cuv pensionar s-ar putea inlocui cu grevist, pentru a mai face umpic de trolling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: