home to blog Sa ma amuze sau sa ma sperie?

Sa ma amuze sau sa ma sperie?

Prima stire e asta: politia face zeci de perchezitii incercand sa caute si sa gaseasca.

A doua stire e asta:  politia va lucra mai putin, astfel vor protesta, vor interveni doar la urgente.

Acum eu ce sa inteleg de aici? Ca e raiul pe pamant in Romania nu? Hăăăăhăăăăă furati măăă, ca n-are cine sa va prinda si sa va ceara socoteala. Mereti ma ca e ok acasa, politistii sunt in greva.

Sunt curios daca reducerea aia de 25% se transforma si in altceva decat salariile politistilor. Nu de alta, dar stiu cazul de pe A1, cand politistii au de la buget un plin si un pic de benzina in fiecare luna. Restul pun de la ei, din banii lor. (sau din shpaga primita de la soferi, care folosita in acest mod mi se pare foarte corecta). Si acum daca nu li s-au redus cheltuielile la munca, daca nu s-a redus plinul de benzina de la sectie, daca nu s-a redus abonamentul la telefon, atunci de ce sa te superi si sa faci greva? Pentru aia 25%?
Dar despre reducerea de 25% vom mai vorbi  ca am auzit ieri o declaratie si mai tare.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Sa ma amuze sau sa ma sperie?

 1. Cica tot ceea ce se intampla in politie face parte dintr-un program de relansare economica prin stimularea cinematografiei.
  Se incearca sa se ofere material de documentare pentru scenariul continuarii filmului “politist adjectiv”…
  Pe surse, am aflat ca ar urma sa se numeasca “politist biciclist”.

 2. Cineva mi`a spus odata “Sa deschizi gura numai atunci cand ai ceva de spus”. Se subintzelege ca shtii despre ce vorbeshti. Piticule, u shtii despre ce vorbeshti???

 3. Ai scris: “shpaga primita de la soferi, care folosita in acest mod mi se pare foarte corecta”
  Sper ca glumesti?!?!
  Nu ai dreptate, spaga nu are nicio scuza, in niciun fel de imprejurare. Nu se numesc politisti cei ce recurg asa ceva si sper ca toti sa infunde puscaria.
  Cea mai mare parte a politistilor au de suferit din cauza spagarilor.
  Guvernul asta isi bate joc de toata lumea, nu numai de politisti, dar cum ai spus si tu, e greu sa iti risti sanatatea, de multe ori si viata pentru un salariu de 1600 lei, pentru ca asta e salariul mediu al politistilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.