home de pe net Sa-l obisnuim cu valoarea

Sa-l obisnuim cu valoarea

Daca ai un copil trebuie sa-l obisnuiesti cu valoarea, sa ii explici ce sunt banii, cat de valorosi sunt, mai ales cum se fac (fura).
Trebuie sa ii daruiesti tot soiul de lantisoare de aur, bratari, lucruri care sa le arate in lume si sa se laude ca el are valoare si ca nu mai e nimeni ca el.
Sau poti sa il pui sa care povara asta …

lantisor

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Sa-l obisnuim cu valoarea

  1. copilul n-are nici o vina, parintii/neamurile sunt de vina si in viitor vor fi cei mai vinovati pentru educatia proasta pe care o vor da acestui copil

  2. Daca ei se distreaza pe seama acestui copil nevinovat agatandu-i tabla aia la gat, deja asta denota lipsa de evolutie cerebrala din partea maimutoiului care a pus poza asta pe site. Niste idioti, niste manelisti(bag mana-n foc ca si ton de apel pe mobil e setat ton manelist imputit). Astia sunt d-aia care au lucrat in Italia si abia au venit acasa de frica sa nu-i linseze aia.
    Intr-un cuvant : RUSINE!

  3. Prost sa fii noroc ca esti( valabil ptr tacsu…ca el sotto e prostul care i-a agatat aia la gat bebelushului….cine stie daca o fi a lui) :))=))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: