home to blog Sa furam ca e gratis

Sa furam ca e gratis

Daca unii stau sa fure teme de wordpress de pe net … ca e gratis, de ce sa nu facem si noi chestii din astea. Si uite asa s-a ajuns la ebay, frauda pe internet, licitatii false si bani scosi din bancomate. Iar atunci cand ne plictisim de chestia asta si asteptam politia sa ne aresteze punem un anunt pe net.

Revenind la internet. Aici apar pustii, copii, cei ajunsi la pubertate asteptand ca lumea sa cada la picioarele lor. Uite ca nu se intampla, iar ei se vor fi considerat nedreptatiti, frustrati, isi fac blog unde vin sa injure si apoi sa spuna ca bloggeri sunt marginalizati, nu sunt bagati in seama si ca nu poti face nimic dintr-un blog aici.

Pentru voi exista MSR-ul ala de vanzare, ia incercati sa faceti bani de pe net cu un credit card blank, sa vedeti ce usor e. Pentru ceilalti exista Marian Pop, desenator hotz de teme de wordpress

6 thoughts on “Sa furam ca e gratis

 1. Foarte interesant!Ratatul asta nu are ce face?In orice caz si-a stricat reputatia. Pe zi ce trece vad cat mai multe articole pe bloguri despre el. Rusinica!!!

 2. Cardurile magnetice sunt folosite si la sistemele de control acces. Exista firme in Bucuresti care vand solutii complete pt asa ceva (kit scriere, imprimanta, carduri blank, cabluri, soft), numai “hackerii” se gandesc la banci.

  Cat despre MP, desi toti v-ati ferit sa-i dati adresa site-ului, bazandu-va pe faptul ca e plin Google de MP, o cautare simpla ni l-a dezvaluit cu tot cu .com-ul lui. Dar daca nu va spune nimic interesant se va alatura masei de necunoscuti.

  E o problema pe care cititorii de bloguri au incercat sa v-o spuna la Webstock, dar nici tu, nici Zoso n-ati inteles-o (mai mult el, ca tu de-abia ai deschis gura): in clipa in care e pe net, adio munca protejata! Iti copie continutul cine vrea si cum vrea. Creative Commons e frectie la picior de lemn.

 3. Se codeaza sursa . Cel mai simplu. Insa legat de problema lui Marinica…sau Zosolica am inteles ca nu a fost “furata” scolareste cu offline browsere ci din sursa blogului.
  Acum zosolica, tata, daca ai avut ghinion sa intre peste tine in host asta e. Ar trebui sa ne fie invatare de mine pt toti.
  Eu acum lucrez la o tema unica ce sa o ofer apoi spre download oricui doreste.
  Piticu` , tu cu arhi ati vb cu Ionut Oprea pt teme/reclama sau direct cu ei ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: