Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Si sa mai stai si in tara, pentru ca oricat de rau ar fi, aici pare ca e mai bine. In momentul de fata toata Europa, in special Germania e ofticata si invidioasa pe Romania. De ce? Pentru ca vine Nokia aici, iar asta n-ar fi o mare problema daca Nokia nu si-ar inchide fabrica din Germania.

Fabrica Nokia de la Cluj asteapta sa se deschida anul acesta. In acest timp nemtii spun ca daca Nokia vine aici, pentru ca sunt preturi mai mici, asta inseamna ca vor putea sa se duca si la Polul Nord pentru ca e mai ieftin, iar atunci pinguinii vor fabrica telefoanele. Asta in materialul video de pe euronews.

Oare aia stiu ca la polul nord nu sunt pinguini?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 Responses

 1. JimmY

  Sunt sigur ca nu stiu ca la Polu’ Nord nu sunt Pinguini, insa prin Groenlanda s-ar putea sa fie, nu m-am documentat 😀

  Reply
 2. cosmin

  Dar o sa vezi calitate proasta in Romania la Nokia, pt ca in Germania, romanul se respecta, dar in Romania, nu, de aia e prost platit. In general e prost calificat si lenes. Deci: “the futures looks bad for nokia”. Sa ma orientez catre alte marci ca asta prevad ca se va duce dracu. Iar parerea ca Romania e de cacat e generata de cei care cred lucrul asta, care nu au respect fata de tara.

  Reply
 3. sabotor78

  Pai tot n-ai de ce sa fi mandru, ca doar aia de la Nokia n-o sa le ofere la romani aceleasi salarii pe care le ofereau in Germania (asta fiind de fapt motivul pentru care vin in Romania). Asa ca, vor oferi probabil putin peste salariul mediu pe economie, statul va mai incasa niste bani din impozite, bani numai bun sa-si mai construiasca vreun parlamentar o vila, sau sa mai faca o tura de cumparaturi la Paris… Asa ca, de ce sa ne mandrim?

  Reply
 4. psaico

  olix, te inseli, la fel cum s-au inselat si altii. nokia a inceput sa faca primele teste. productia va incepe, dupa cum au sustinut inca de la inceput, la sfarsitul lunii februarie sau chiar inceputul lunii martie.

  Reply
 5. romanu

  ma uitam aseara la stiri si sa tampesc nu alta: nemtii faceau mitinguri si scandal ca ii disponibilizeaza.. si se implica si nu stiu ce politician german pe acolo ..

  pai la noi ca s-au inchis zeci de fabrici si s-au disponibilizat mii de persoane cum e ?

  si nu sunt mandru ca sunt roman atata timp cat vin atatea companii straine si ofera niste salarii de 2 lei.
  dimpotriva ma face sa ma simt ca sunt tratat ca un negru pe plantatie

  Reply
 6. stefan tuchila

  bine ati venit in epoca globalizarii 🙂
  o sa plece si de la noi cand o sa poata sa produca in ghana. cum au plecat h&m si altii cand am intrat in ue.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.