home to blog Sa facem si noi ca altii au facut deja

Sa facem si noi ca altii au facut deja

Cosmote si Romtelecom au dat mana, au dat palma si s-au trezit ca vor sa dea poporului convorbiri gratuite intre mobil si fix. Ei se lauda ca ar fi primii, eu le zic ca exista si RDS pe langa ei. RDS care a venit cu oferta asta de la inceputul anului de cand au lansat digi mobil. Adica la RDS avem deja pe acelasi abonament / contract telefon fix, mobil (cu convorbiri gratuite intre ele), televiziune si internet.

Acum Cosmote si Romtelecom fac acelasi lucru, oferind convorbiri gratuite intre mobilul de la cosmote si fix-ul de la romtelecom.  Pe langa asta romtelecom va intra si ea in piata telefoniei mobile cu propriul sistem de telefonie mobila, venind astfel sa intareasca ofertele cosmote.

Cum nu vad inca sa avem un singur contract la romtelecom de care sa beneficiem de toate ofertele, sau sa platim toate serviciile pe o singura factura, sau intr-un format online, ramane sa vedem cum se vor dezvolta retelele.

Partea misto la toata conferinta asta a fost ca m-am intalnit cu Tereza, am vorbit despre online si probabil am convins-o sa se implice in intalnirile de oameni specializati in online organizate de Manafu.

13 thoughts on “Sa facem si noi ca altii au facut deja

  1. da’ te-ai gasit cu cine sa faci comparatie. rds ar trebui sa-si puna reteaua la punct ca sta cam prost cu semnalu’ cu toata mokangeala lui. iar de net ce sa mai zici?! si-au luat si astia lumea in cap… asa e cand ai impresia ca ai sacii in caruta.
    nu tot ce-i moka e si bun. romanu’ ramane insa tot roman…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.