home to blog Sa demolam primaria sa facem zgarie nor

Sa demolam primaria sa facem zgarie nor

Cladirea asta este monument istoric, protejata de toate forurile romanesti si internationale. Cladirea apartine primariei sectorului 1 si era in renovare. Nu conteaza cat costa renovarea, conteaza ca sunt niste bani aruncati pe geam.

Si acum  sa punem scenarii pe masa. Eu ma gandesc doar la doua scenarii:

– cladirea aia era in refacere, constructorul era in intarziere, constructorul trebuia penalizat, a primit o shpaga mai puternica si s-a gandit, daca dam foc la cladire si se demoleaza putem sa facem aici un zgarie nor.

– cladirea era in refacere, constrcutorul era in intarziere, trebuia sa refaca si acoperisul. Nu s-a inteles la bani cu primaria pentru refacerea acoperisului, asta in timp ce constructorul le propusese sa faca un acoperis nou. Drept urmare s-a zis, hm, hai ma dute sus in pod si fumeaza o tigara, ia si ziarul asta cu tine si sticla asta de benzina, ai grija sa nu ramana urme. Astfel o sa ne plateasca primaria un acoperis nou.

Si uite asa unii fura, iar noi ne batem joc de orice.

15 thoughts on “Sa demolam primaria sa facem zgarie nor

 1. nu stiu ce constructor reabiliteaza cladirea primariei, dar nu e frumos sa te iei de ei inainte de a studia problema. poate au si ei partea lor de vina.

  in general, lucrarile platite de statul roman sunt in intarziere din cauza ca “nu sunt bani la buget”. si cui i-ar conveni sa bage bani, timp si forta de munca intr-o lucrare, de unde nu-si ia banii? (am intalnit constructori neplatiti de 10 luni de stat)

  alta chestie. lucrarile de reabilitare de cladiri, mai ales cele care sunt monumente istorice, costa foarte mult si se opteaza pentru reabilitare pe portiuni. adik anul acesta facem consolidarile, peste alti 3 ani facem acoperisul, peste alti 2 ani fatadele etc., in functie de bugetul alocat lucrarilor si de expertizele tehnice care se fac cladiriilor respective.

  iar focul… poate fi de la un simplu scurt circuit la instalatia electrica veche.

  cam atat.

 2. Al treilea scenariu – Primăria stă cu chirie într-o clădire de birouri din Băneasa de vreun an de zile, de cînd se lucrează la clădirea de pe Banu-Manta.
  Uite-aşa se lungeşte contractul ăla de închiriere cu vreun an-doi…

 3. A luat foc din cauza unor muncitori tip “Dorel”. Sunt sigur de asta. Nu pot sa cred ca au vrut ei sa ii dea foc ca sa faca un zgarie nor. Traim in Romania dar toate au o limita…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.