home to blog Sa crestem daca vrem

Sa crestem daca vrem

Am fost sambata la Oradea in piscina cu apa termala de la hotelul Continental. Pana aici toate bune si frumoase, dar la minus 5 grade afara, cu o ninsoare slaba si cu apa fierbinte de sub picioare senzatiile se transforma in povesti, iar povestile spun ca toata zona banatului e plina de ape termale. Si atunci, facand poza asta m-am gandit ca de ce nu le exploatam.

_MG_7435
Se zicea ca Oradea are atata apa termala incat sa incalzeasca orasul singura. Si totusi nu o foloseste. Si totusi nimeni nu se bucura de asta. Daca te uiti la alte orase (veti vedea zilele urmatoare), altii profita din plin de placerea unei saune, dar incalzesc apa.

Si totusi, dupa ce faci ceva nu trebuie sa astepti sa vina clientii, ci trebuie sa o promovezi. Trebuie sa te asociezi, sa ii faci si pe altii sa vina la tine si sa ti se duca vorba astfel. La fel si pe internet.

Dar pana atunci mai e.

In schimb, daca treceti prin Oradea, opriti-va putin la Continental. Si daca ramaneti peste noapte, faceti o baie in piscina cu apa termala la 37 de grade celsius, iar apoi bucurati-va de ospitalitate.

Pana atunci, urmeaza tabara de fotografrie si mai e mult de facut.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a treia, este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel, Neola și Anagrama.
TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Sa crestem daca vrem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: