home to blog Sa controlam internetul

Sa controlam internetul

Daa! Asta isi doresc guvernantii romani, sa controleze internetul. De fapt nu tot internetul.

In viziunea lor cei care ii injura pe internet vor fi interzisi prin lege, drept urmare nu vor avea voie sa injure. Si asa cum isi doreau multi CNA se va ocupa de asta. Bineinteles ca aberatia asta nu ne face decat sa radem, pentru ca daca se va pune in practica, avem sansele sa fim primul stat comunist, democratic, totalitar si dictatorial. Ah, cred ca ceva chestii din caracterizarile astea suntem deja.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

17 thoughts on “Sa controlam internetul

  1. Daca or sa faca treaba asta, putem da statul in judecata si in urma despagubirilor putem sa traim fericiti fara sa mai scriem nimic. Eu unul abia astept sa faca mizeria asta, pentru ca guvernantii sa se faca iar de cacat in fata lumii.

  2. imi vine sa sparg monitoru cand ii aud pe astia cu cenzura si religia si ii vezi ca sunt si in functii importante X(

  3. @dennis ai dreptate,injuraturile sunt clar folosite de cei inculti fara educatie si din cauza impotentei lor de a isi exprima ideile sau sentimentele, se folosesc de aceste expresii din vocabularul lor,care au fost promovate in societatea in care au trait.Asta nu are nici o legatura cu cenzura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.