home to blog Sa cautam apartamente

Sa cautam apartamente

imobiliare.roDe la o varsta te apuca dorul de duca si parca te saturi sa stai prin straini, mai mult daca vrei sa faci ceva cu viata ta, ai nevoie de un apartament de un spatiu al tau, in care sa stii ca poti sa versi sucul pe perete fara sa se faca scandal, sau sa stii ca poti sa rupi un scaun fara sa te penalizeze nimeni pentru asta. Drept urmare iti trebuie apartament, casa, ceva de locuit.

Unde sa iti gasesti apartament? Pai pe net, pentru ca agentiile imobiliare sunt prea multe, raspund numai de cateva zone, sau nu au in oferta ceva care sa te cosmetizeze pe tine.

De 8 ani de zile activez la o agentie imobiliara care a avut sansa sa se lanseze pe internet inca din 2001. Asta n-a adus decat castiguri, de la afaceri intermediate cu straini, la usurinta cu care acum servesc oamenii din tara care cauta sa isi dezvolte afaceri sau sa cumpere terenuri. Bineinteles si partea de vanzare e una cu expunere importanta.

imobiliare.ro e un site de oferte imobiliare pe internet de ani buni de zile. Lucrez cu ei de pe vremea de cand internetul era la nivel de dialup si romanii nu stiau sa caute prea multe pe internet. Nu m-au dezamagit niciodata, de la servicii bune, la implementarile softurilor pe care le-am dorit si la promovare.

Mai mult decat atat, prin imobiliare.ro mi-am gasit eu garsoniera de inchiriat in Bucuresti. Acum urmeaza sa caut de cumparat. Si totusi … ma uit la preturi, sunt mari … dar parca n-ar fi un capat de lume. Desi pentru 30 de ani ma omoara. Si iarasi ma gandesc ca o sa ies din ratele la banca pentru casa pensionar 🙂  Deci eu cumpar casa pentru copii mei. …

Sa fim mai optimisti totusi si sa lansez o intrebare,  tu iti gasesti o casa care sa iti convina pe imobiliare.ro?
O lansez in sistem de leapsa, si cred ca ar fi a doua leapsa lansata de mine … preluati si comentati. Multumesc 🙂

17 thoughts on “Sa cautam apartamente

 1. imobiliare.ro — din doua click uri ai ajuns la ceea ce cauti – putin publicitate ceea ce e excelent.

 2. Va multumim tuturor pentru comentariile voastre pertinente. Ne sunt de mare ajutor. Le-am citit cu mare interes, deoarece suntem preocupati de cresterea calitatii continutului portalului nostru. Portalul contine peste 300.000 de oferte, iar numarul lor creste zilnic. Tocmai din acest motiv va “provocam” sa ne furnizati mai multe detalii cu privire la problemele intampinate, fie aici, fie direct la adresa noastra de e-mail.
  Adrian Soare – Ce ai schimba tu la portal pentru a veni in sprijinul userilor?
  Capello – in ce oras ai cautat proprietatile?
  Bebe – sa inteleg ca esti un client? Mai multe detalii referitor la ce s-a intamplat ne-ar fi de mare folos.
  Drumeag – in ce oras ai cautat proprietatile?
  Ion – in ce zona sau in ce oras ai cautat?

  cele bune,
  echipa imobiliare.ro
  marketing@realmedia.ro

 3. @sameone mai bine reformulezi partea cu ad-urile…
  se poate intr-adevar si mai rau, dar se poate si mai bine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: