home to blog Sa belim traficul in oras, gen

Sa belim traficul in oras, gen

Dupa cum stiti, acum vreo saptamana si ceva o fata a traversat aiurea si fara sa se asigure soseaua Kiseleff si a fost calcata de o masina. Foarte bine, asa ii trebuie daca nu se uita pe unde merge! Sa va povestesc cum m-am intors in mijlocul soselei din cauza a doi cretini care au facut acelasi lucru?

Ei bine, dupa evenimentul asta, tzac pac, s-au montat si pus in functiune semafoare inteligente cu buton. Asta ca sa le dam de joaca copiilor care se duc la scoala si inapoi. Drept urmare daca aveti chef sa stricati traficul prin oras, lipiti butoanele alea de la semafoare. Se vor face verde doar foarte putin, sau apasati pe butoane de fiecare data, asta ca sa se opreasca masinile.

Mai mult decat atat, faceti o shpaga cu un politist de la rutiera. El sta dupa semafor sa opreasca soferii care trec pe rosu ca nu stiu semafoarele, iar tu n-ai decat sa apesi pe buton si sa te faci ca traversezi.

Gen, havin fun pe soselele patriei.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

28 thoughts on “Sa belim traficul in oras, gen

 1. Piticule, spre deosebire de tine, n-am masina, dar am 1.93 si 105 kile. Am avut ocazia, de mai multe ori, sa traversez pe trecerea de pietoni semaforizata (mai ales la Televiziune, langa metrou), pe verde si sa ma trezesc cu vreun jmeker cu beemve sau cu vreo pitzipoanca oxigenata si cu vertu in bot ca incearca sa se cocoate cu tancul pe fizicul meu pretios. Urmarea a fost un pas inapoi, o serie de injuraturi maiestre si un bocanc in portiera sau aripa din dreapta spate a idiotului cu limuzina. Binenteles, dau cu simt de raspundere, in asa fel incat sa ma asigur ca respectivul ajunge sa-si cunoasca vecinul tinichigiu.
  In Bucuresti nu am curaj sa traversez prin alta parte decat pe trecere si chiar si atunci cu mare grija. Mi-e sa nu dau peste vreun tolomac, cu pitici pe creier si sa nu patesc asa, ca fetita aia lovita de un imun nenorocit.

 2. Un articol de cacao, cum au sesizat şi finii antevorbitori. Mai deunazi ma chinuiam sa reamintesc de PRIORITATEA PIETONILOR, lucru uitat ireversibil de mai marii conducatori auto ai neamului. Mari conducatori auto care s-au nascut prin cezariana in service, exact ca schimbul de ulei. Pietonii nu au prioritate, piticule, si crede-ma ca spun asta, repetand la nesfarsit, din prisma mai mult a conducatorului auto decat a pietonului ocazional care ma gasesc si sunt. Pietonii sunt niste gaozari care s-au gasit sa te incurce pe tine in traficul destinat tie si celor asemeni tie. Nu uita si de motociclisti, ai dracu’, vezi sa nu-i lasi sa inainteze printre masini la cozile imense de la semafoare. Nu ! Strada e a ta, conducatorule auto !?!

 3. Semaforul ăla are un timp de aşteptare. Degeaba insişti pe butonul ăla, că tot nu se va face verde decât după un anumit timp.
  Încă un şofer care a luat probabil permisul cu şpagă. Cum naiba să consideri că pietonii sunt de vină, fiind călcaţi pe trecere?
  Mda, probabil ai dreptate. Ai dracu pietoni, nu puteau să-şi mişte curul mai repede pe trecere? Ia să-mi încerc eu bolidul cumpărat la mâna a doua din Germania pe nenorocit.
  Sunt şi şofer, dar şi pieton, aşa că nu ţin partea nimănui, dar pietonii au întotdeauna dreptate, mai ales dacă circulă printr-un loc semnalizat ca atare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: