home to blog S-a vandut U TV

S-a vandut U TV

Probabil singurul post de muzica din Romania, dar categoric singurul post de muzica cu imagine HD transmis pe retelele de cablu din .ro s-a vandut zilele astea catre RCS – RDS.

RCS – RDS a achizitionat atat participatia de 51% a Soranei Urdareanu, fata patronului UTI, cea care detinea postul de televiziune, dar si participatia de 48% a unei alte firme straine.

Si ca la orice cumparare din asta brutala, stilul de viata practic romanesc spune ca totul se duce naibili. Pentru inceput U TV va disparea de pe UPC si Romtelecom, ca de asta sunt retele diferite de cablu nu?

 

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “S-a vandut U TV

  1. E bine ca macar am aflat de la cineva. Romtelecom ar trebui sa-si regandeasca pozitia. Am pierdut destule posturi din pachetul standard. O sa raman sa ma uit doar la VH1, ca si post de muzica, daca raman la “prietenii” mei de la Romtelecom.

  2. @Danyzus ideea e alta, RDS isi face un mare trust media. In acest moment au 7 televiziuni + inca una la toamna. probabil vor mai achizitiona niste siteuri si niste posturi de radio 🙂

  3. Am incercat saptamana trecuta sa ma uit la UTV , nu am putut pentru ca timpul de emisie era ocupat 50% de reclame . Asa ca ma lasa rece .

  4. “Probabil singurul post de muzica din Romania”, yeah, sure. Ca 1 Music Channel si Kiss TV sunt ale americanilor. Asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca exista si altfel de muzica decat pop basit, adica manele si populara basita si au si astea posturile lor TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: