home to blog S-a ofticat Basescu

S-a ofticat Basescu

Wow, adica da … se ia Basescu la bataie cu trustul lui Voiculescu. O sa avem spectacol la televizor in seara asta si in urmatoarele zile.
Ce misto e conducerea Jurnalului National, adica Ciutacu, care aproba materiale impotriva lui Basescu, doar pentru a se vinde mai bine. Cat de misto e tara asta unde oricine arunca cu rahat in oricine ca sa se vada mai bine produsul prost, dar stralucitor.

Oare cat i-a dat Ciutacu ca sa zica de el la televizor?

14 thoughts on “S-a ofticat Basescu

 1. Vad ca domnul basescu e suparat ca presa s-a luat de un COPIL.
  CORECT!!!
  /
  dar copilul lui nastase nu era copil cand presa asmutita de basescu si monica macovei etc statea la usa lui si filmau tot ce iesea si intra in casa din zambaccian?!
  /
  dar cand presa vuia acum doi de “razboiul castigat” de COPILUL geoana in fata COPILULUI nastase la capacitate?!

  Atunci presa nu lua EURO? articolele erau “pe de geaba”???!!
  UNDE A FOST BASESCU ATUNCI?

  ps
  am copii, dar asta sper sa fie o lectie pentru toti: presa, oameni publici, dar si …oameni de rand.

  2
  ps
  am uitat inca un exemplu;
  la simularea BAC-ului din anul in care celalalt copil nastase absolvea liceul, si prea sa era SIDERATA(??!!!) DE CE NOTE MICI A LUAT ANDREI, iar in vara ERA SIDERATA DE CE NOTE MARI A LUAT ANDREI?!
  NICI ASA , NICI ASA NU ERA BINE!!!

 2. Au oarecum dreptate despre fata lui Basescu, dar e si normala reactia lui ca tata. Si cine si-a gasit sa comenteze, “Felix motanul” comunisti astia nu mai mor odata, are bani, are tot ce vrea, sa zica mersi ca nu l-a luat politia si sa stea linistit, nuuuuu, el vrea mai mult, vrea presedinte, vrea in guvern. O sa fiu fericit cand nu vor mai fi Iliescu si Voiculescu, treziti-va fratilor.

 3. Matrozul de la Cotroceni trebuie sa inteleaga ca-n calitatea lui de presedinte al Romaniei (din pacate, aia e!), nu-si poate permite sa se comporte ca un mojic cu presa, aspect dovedit de atatea ori. Pentru el, presa e impartita in doua: cei care-i sufla in fund si restul mogulilor, oligarhilor, masonilor, KGB-istilor, comunistilor, etc.

  Elena Basescu nu e un copil, ci un om politic care trebuie sa accepte sa fie criticata. Ceea ce a au facut ziarele, printre care se numara si Jurnalul National este un demers pur jurnalistic. Bişcu, vecinul meu de 8 ani e copil si-n consecinta se comporta ca atare, adica se scarpina in nas, arunca cu pietre si vorbeste cu grave greseli gramaticale. Bişcu are însă o scuză- provine dintr-o familie de maghiari şi la şcoală nu a învăţat încă toate regulile gramaticale. Cu toate astea, Bişcu nu are probleme de dicţie, nu se bâlbâie, nu merge în Bamboo (mă roagă în schimb să-i mai repar bicicleta sau calculatorul) şi dacă-l pui în faţa unui auditoriu, o să ţină un dicurs la fel de elevat ca şi ”gogoşica lu’ tata”. Elena Băsescu e ”politiciancă” şi nu are nicio scuză pentru că vorbeşte cu dicţie de tractor, nu acordă subiectul cu predicatul şi are probleme grave cu pluralul substantivelor simple. Totuşi, şi Bişcu şi mica Elena se plâng părinţilor atunci când cineva le atrage atenţia. Jenantă mai e prima familie e tarii bananiere Romania!

  Nu m-a plătit Voiculescu ca să scriu rândurile de mai sus, ci doar, beat fiind şi după o noapte de nesomn, am vrut să-mi vârs amarul social pe blogul lui Piticu. ”Gogoşica tatii”, pune mâna pe carte şi lasă Bamboo-ul, că acolo stau primatele, alea de-şi bagă degetul în fund, îl duc mai apoi la nas şi când trebuie să vorbească (articulat ori ba), au probleme şi cu dicţia şi cu gramatica. Hacky out. Sleep needed.

  PS: ”A la guillotine” cu ăştia, cum strigau francezii lui Roberspiere. 😀

 4. To Cezarul:
  Heh te inseli putin 🙂
  Cei mai fericiti vom fi cand nu vom mai avea relicvele si babaciunile astea la conducere din perioada comunista.
  Ei degeaba o ard cu democratia cand tot gandirea comunista o au.
  TOTI absolut toti din politica is mici securisti 😉

 5. To Wizard:
  Scuza-ma dar era noaptea cand am scris si de aceea nu am mai fost atent, dar ai spus tu ce gandeam eu de fapt, dar ai gresit cu ceva, TOTI din politica noastra sunt MARI (nu mici) securisti si comunisti. Si Ceausescu ar fi invidios pe ei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: