home to blog S-a lansat Citroen C4

S-a lansat Citroen C4

Chiar daca niste bloggeri s-au dat cu masina asta inainte de lansarea pentru presa, aseara a fost lansarea oficiala a lui Citroen C4 in Romania. Masina pare interesanta la prima vedere, Razvan n-a incaput in locurile din spate, iar scaunul soferului este complet eletric, deci ai nevoie sa ai contactul pus ca sa il dai mai in fata sau mai in spate.

M-am suit in locul soferului si am avut impresia ca parbrizul meu e doar jumatate, partea din dreapta fiind obstructionata de oglinda retrovizoare si de alungirea parbrizului.

Ce nu inteleg eu la evenimentele astea, e cine sunt vedetele invitate acolo. In afara de Hi-Q, fetele de la  PRO si restul cu care ne stim am vazut o groaza de oameni care nu vorbeau intre ei, imbracati la costum, care erau acolo ca sa fie numarul de oameni mare. Acestia au plecat la 5 minute dupa prezentarea evenimentului.

In schimb, genial ceasul care merge cu apa.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “S-a lansat Citroen C4

 1. Nici macar o poza n-ai facut cu C4 vazut din fata/lateral/spate dar sa se vada toata n-ai facut …

  Asa se fac pozele la un produs ? Numai pe bucati ?

  1. Cum n-a facut???
   Da’ de la 71 la 82 ce-s??? Nu se vede toata?

   Aaaa tu vorbeai de masina 🙂
   Ooops! My fault!

 2. @GexGe – Pai, teoretic nu te obliga nimeni sa te uiti la poze daca nu-ti plac. Omul a facut poze asa cum a considerat mai bine sau dupa cum s-a putut/a avut timp.

  E fain citro(nada), nu e chiar pe gustul meu citroen-ul insa arata cat de cat decent. Va vorbeste un fan VW 😀

 3. Vino la SD Prestige si poti afla mai multe detlaii.

  Testeaza Noul C4, descopera caracteristicile revolutionare ale acestuia si ridica-ti cadoul surpriza de la reprezentantele SD PRESTIGE!!!

  SHOWROOM SD PRESTIGE:

  – STR.TURNU MAGURELE,NR66 SECTOR 4 BUCURESTI
  – SOS.BUCURESTI-NORD, NR7, VOLUNTARI

 4. “scaunul soferului este complet eletric, deci ai nevoie sa ai contactul pus ca sa il dai mai in fata sau mai in spate” nu trebuie sa ai contactul pus, merge si fara, cel putin asa am vazut la alte masini cu scaune electrice. Gandeste-te cum ar fi la spalatorie cand iti aspira pe sub scaun sa stai mereu cu contactul pus. Repet, eu asa am vazut la alte masini cu scaune electrice (Ex : VW Passat 2006)

 5. Eu am vazut-o cand a aparut pt prima oara pe scena, si anume la Paris 😛

  Eu nu ma dau in vant dupa marca Citroen, dar noul C4 e foarte frumos… E altceva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: