home to blog S-a incheiat muzica romaneasca

S-a incheiat muzica romaneasca

Atat timp cat Paula Seling canta impreuna cu Florin Salam cine oare mai poate cere ceva de la muzica romaneasca? Eu ma gandesc ca nici n-ar trebui sa mai participam la Eurovision, nu de alta dar iar vom pierde daca ne mai ducem acolo cu vreo melodie serioasa.

Bagam 2 manele in concurs sa vezi ce distractie o sa fie.

7 thoughts on “S-a incheiat muzica romaneasca

  1. Ce vrei, fata incearca.. Dupa Directia 5 (sau cum se numeau), un salam nu strica.. Cu tot cu E-uri muzicale. M-as baga si eu, dar dupa recital.. 😉

  2. Uşor uşor încep ţoţi să se ducă pe apa sâmbetei… S-a cam încheiat mai de mult cu muzica românească… nu mai este ce era acum 3-4-5-6-7 când ascultai hit după hit.

  3. Paula scoate Ploaia si toata lumea o asculta, canta cu Scorpions si apoi se face de salam.. Anamaria canta Ochii tai si ia premiul cel mare, apoi mai scoate 2 prostioare si dispare.. si altii, si altii.. ce naiba, mah! al noi investesti si scoti un hit, apoi kaputt?! te apuci tu sa-ti faci versurile si muzica si o zbarcesti? unde e Marcel Pavel, dupa Frumoasa mea? pacat. cei doi (Paula si Marcel) poate ar fi facut un duet frumos..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: