home to blog S-a deschis sezonul

S-a deschis sezonul

S-a deschis sezonul …

  • Sezonul de babe aiurea in tramvai care se plimba fara sa stie de ce , doar din placerea de a circula cu un RATB gratuit. Si care vin sa iti ceara locul ca vai doamne ele sunt batrane si nu pot sa stea in picioare, indiferent daca tu esti obosit sau cu alte ganduri, daca te duci la munca sau te intorci, daca esti treaz sau nu, sau orice altceva. Ele vor doar locul din tramvai sau autobuz. Nu cu metroul, pentru ca nu suporta subteranele si vor sa vada si ele ce e pe afara, sa se uite pe geam. … Iar dupa vreo 5 statii, sa le auzi intrebandu-te … maica … incotro e spre centru … ca eu nu shtiu … m-am suit asa sa vad unde duce. (!!!)
  • S-a deschis sezonul de politzai tampitzi in intersectii, care nu fac decat sa incurce mai mult traficul, care iti dau timpi de asteptare mai mari decat 5 semafoare prinse in trafic infernal, care stiu sa dea amenzi si care stau noaptea la 11 cu radarul pe strada goala, ca deh … e cald si e bine sa mai faca si ei un ban.
  • S-a deschis sezonul de munca agricola ( hahahhahahahah )…. de parca cineva ar mai gandi acuma cum sa faca paine pentru la toamna, de parca cineva ar gandi cum sa insamanteze porumbul, de parca cineva ar gandi cum sa produca ceva … Eventual stau sa gandeasca cum sa puna mana pe credite SAPARD si cum sa isi ia celulare cu 2000 de minute gratuite. [ dar e si asta un stil de viatza nu ? … parazitar nu? ]
  • S-a deschis sezonul de munca … ehh … de nebunii ale sefilor care se cred zei si care zic … ACUUM, DA ?! si pentru care totul e o zi misto si plina de beneficii, indiferent de sacrificii sau de ce implica aceste lucruri.

In rest … multa bafta … ;;)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “S-a deschis sezonul

  1. pity … sa stii ca ai foarte mare dreptate … sambata am fost la curtea de arges … si de la intrarea in pitesti dinspre bascov si pana la mine in popa sapca ( cu ocol prin centru ) nu am intalnit nici mai mult nici mai putin de 9 echipaje de politie … ( pentru necunoscatori asta e o raza de 7-8 Km )

  2. Ehehe, eu astept caldura ca-s mai jalnici aia pe scutere , in pantaloni scurti, camasi cu maneca scurta, sapca si sandale .. ca aurolacii de pe plaja. Numai ca ii vezi pe la Unirii,universitate, Romana… Traiasca tablagii ca in caldura si traficul infernal din bucuresti , nu poti sa nu razi cind vezi asa ceva agitindu-se in intersectie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: