6 thoughts on “S .6

 1. – Alo, Politia, veniti repede pe strada … la numarul …!!!! Sunt incuiat in masina si unu imi trage de portiera! AJUTOOOOR!
  – Ati sunat la Politia sectorului 4. Pentru limba romana apasati tasta 1, pentru limba engleza apasati tasta 2, pentru a afla care este cea mai apropiata sectie de politie de locul in care va aflati, precum si adresa exacta, numarul de telefon, adresa de blog si id-ul de mess. apasati tasta 3, pentru a fi trasferat la un operator apasati tasta 0.
  – ZERO, MORTII MA-SII!!! STAI DOMNE NU MAI TRAGE! AOLEU!!!
  – Momentan, toti operatorii trateaza alte apeluri, va rugam astepti. (melodie linistitoare, care te scoate din sarite prin repetare).
  – Nu da domne cu bata, nuuuuuu! ce ti-am facut?
  – Alo, buna ziua, cu ce va putem fi de folos?
  – Alo, Politia, veniti repede pe strada … la numarul …!!!!Sunt incuiat in masina si un nebun imi trage de portiera! AJUTOOOOR!
  – Vom interveni imediat cu unul din echipajele noastre de urgenta, plasate strategic pe strazi, la initiativa domnului ministru Cristian David. Va rugam pastrati-va calmul, adresati-va agresorului cu calm si fermitate in felul urmator: “Stimate domn, va rog sa va linistiti si sa adoptam o maniera constructiv-concilianta de dialog. Va rog lasati jos bata.” Daca aprciati ca nivelul de stres este prea mare va putem face legatura cu un psiholog: Pentru un consilier de orientare psihanalitica apasati tasta 1; pentru un consilier de orientare behaviorista apasti tasta 2, pentru o abordare holistica apasati tasta 3…
  – AAAAA, MOOOOR, Tatal nostru care ne esti in ceruri, AAAAA____________________

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: