home to blog RSS sau ce?

RSS sau ce?

Citeam articolul asta si nu intelegeam de ce se grabeste sa omoare RSS-ul? Poate ca unii sunt plictisiti de el, poate ca si eu ma numar printre cei care citesc foarte rar google reader-ul (ma rog, aici am si motive ca n-am mai avut cu ce sa updatez lista), poate ca au aparut si alte noi modalitati de a imparti feed-ul (twitter, social networks), dar e finalul?

Hai sa vedem, totusi nu stam foarte stralucit la numarul de cititori de feed. Desi la inceputul anului toti ne doream cat mai multi cititori inteligenti de RSS, acum ce facem il declaram mort? Si in locul lui avem ce? Un twitter in care din 1700 de urmaritori primesti maxim 30 de clickuri pe un link, din care maxim 10 ar cumpara ceva?

Nu cumva este un pic cam devreme sa ne gandim la moartea RSS-ului pentru .ro? Astia abia invata sa descopere si sa faca una alta pe online.
O mica stire: in urma discutiilor de la DigiCafe de acum cateva luni, ING a demarat o campanie de educare si promovare a comertului online. Banca  deci, nu magazinul online. (imi scapa linku de la ing)

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “RSS sau ce?

  1. Eu folosesc RSS-ul de foarte mult timp pentru news, web design news …
    Si folosesc Google Reader e mai comod decat sa stau pe twitter sau sa folosesc alte programe.

  2. Eu citesc blogurile numai prin RSS. Nu am chef sa stau sa incarc tot felul de bloguri cu design oribil, jdemii de reclame, site’uri care se incarca greu, etc.

    Iar pe alea care nu isi pun articolele complete in RSS, le scot pur si simplu din reader si nu le mai citesc. Nu imi plac blogeri care ma forteaza sa le vizitez site’ul.

    RSS nu este mort de nici o culoare. Articolul ala doar exprima parerea cuiva, atata tot. Nu inseamna in mod special ca asa este in realitate 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.