Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Teoretic anul  trecut s-a deschis Biblioteca Nationala. Practic nu s-a intamplat nimic, pentru ca n-am auzit pe nimeni sa se duca acolo, sa ajunga acolo, dar mai ales n-am auzit de vreun eveniment care sa se intample la noua Biblioteca Nationala, cladirea de pe malul Dambovitei, care s-a construit in vreo 20 de ani si mai bine.

RoNewMedia are loc din 2008 si a fost de la inceput principala conferinta despre online si internet din Romania. Cum spune si numele totul in aceasta conferinta este despre new-media. Despre aceasta industrie care tot creste de ceva timp incoace, fata de care toti au dubii si nu stiu cum sa o abordeze, dar pe care o folosesc toti. Toti cei 5 milioane de romani de pe Facebook, toate cele 3 milioane si ceva de calculatoare din tara asta.

Anul asta la RoNewMedia vor veni reprezentantii de top ai unora dintre cele mai mari companii de Internet, media si tehnologie din lume: Facebook, Google, Skype, Yahoo!, Microsoft, Samsung, MSN, BBC, VOYO/CME, Allegro si multi altii, printre care Mobile Multimedia Technocentre, Back Azimuth, Albion, Mediamind, Double Fusion, Lazyland, Carnation, Brainient, Brand Science Institute, Communispace, Piano Media, Think Digital, Appscend, Forestview, Sportingbet, Brand Nua etc.

Biletele s-au pus deja in vanzare pe ronewmedia.ro, acum e perioada de discount-uri pentru evenimentul care va avea loc anul asta timp de trei zile. Pe 16, 17 si 18 mai, la Biblioteca Nationala.

Si va zic doar atat, pentru ca deschide seria evenimentelor si a conferintelor de la Biblioteca Nationala va fi cel mai tare eveniment in cel mai nou spatiu special construit pentru asa ceva.

 

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 Responses

 1. Stingatoare

  Biblioteca nationala pare a fi un macro obiect de decor in peisajul citadin, ca nici eu nu am vazut vreo activitate prin ea si trec zilnic pe langa ea. Iti dai seama ce bine se poate dormi pe un post caldut cu “salar” de bugetar, pe o functie de conducere acolo? Noroc cu evenimentul asta care tulbura un pic linistea angajatilor, apoi dupa ce trece, le dorim somn usor si zile multe ca viata e dulce la biblioteca :))

  Reply
 2. Futacu

  nu s-a deschis nici teoretic. in decembrie (noiembrie?) a fost o simpla taiere de panglica, fiindca nesimtitii de regi ai asfaltului l-au lasat pe boc fara inaugurari pe sfarsit de an.
  se va deschide dupa paste, pe 24 / 25 aprilie sau ceva in genul.
  eu unul astept ca si cand.
  (de biblioteca nationala zic, nu de conferinta lui peste)

  Reply
 3. Anca

  Este postat pe siteul Bibliotecii de ceva timp programul pentru deschiderea din 23-27 aprilie + stiu lumea care stie de eveniment. In fine …
  E frumos RNMul, dar sincer nu mi-a placut niciodata promovarea oricarui eveniment pe principiul „uite cum salvam noi nu stiu ce” … exista si alte abordari.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.