Ronewmedia 2010

Ca de obicei, piticu.ro va ofera 20% reducere la inscrierile de la Ronewmedia.  In pagina de inregistrare a conferintei la comentarii trebuie doar sa scrieti piticurnm.

De ce trebuie sa veniti la Ronewmedia anul asta? Pentru ca vin cei 4 mari:Mark Cowan ( Facebook ), Hugo Barra (Google ), John Hrvatin (Microsoft ), Ebbe Altberg ( Yahoo ).  Pentru ca aveti ocazia sa vorbiti cu acesti oameni care ne conduc noua netul, pentru ca aveti ocazia sa vedeti cum gandesc ei si ce gresim noi in online-ul romanesc.  Si va rog eu sa fiti atenti si sa recunoasteti ca ei fac chestii pentru ca pot, iar noi pentru ca nu vrem.

Pentru cei interesati de chestii practice, va spun din interior ca se pregatesc niste workshop-uri anul asta la Ronewmedia axate foarte mult pe practica, pe exemple, pe cum sa ajuti si sa ii raspunzi participantului la intrebari. Cum toti participantii la Ronewmedia (cred) imi citesc blogul si propunerile voastre pentru teme de abordat in workshop-uri vor fi luate in considerare.  Ma voi implica personal pentru asta.

Asa ca inscrieti-va la Ronewmedia si ne vedem acolo.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply