home to blog #ronewmedia 2.0

#ronewmedia 2.0

Ronewmedia

Sa incep simplu. Merge netul execrabil. N-am inteles niciodata ideile astora din hotelurile mari cum ca netul e o chestie care nu conteaza in hotel, sau in sala de conferinte a hotelului. Adica cu cat e hotelul mai mare si mai scump, cu atat merge netul mai greu si e mai complicat sa te conectezi. De obicei ti se cer bani, nu de alta dar daca tot platesti o groaza pentru cazare, trebuie sa platesti si pentru net, ca doar e in plus la cazare.

Nu o sa vreau sa scriu foarte mult, pentru ca am suficient de multa treaba. Vreau doar sa notez discutia de acum de la ora 11, unde se vorbeste despre trafic si publicitate/ calitate versus cantitate. Discutiile astea sunt tot timpul interesante si nu se vor termina niciodata. Iar despre asta ma chinui sa scriu de mult timp.

Si 3 poze, urmand sa vedem pe parcurs ce mai e notabil.

027 028 030

11 thoughts on “#ronewmedia 2.0

  1. Asa este la noi cu cat platesti mai mult cu atat ai servicii mai execrabile,probabil din cauza ca le dai prea multi bani si si-o iau in cap

  2. my God, i assumed you have been going to chip in with some decisive insight at the end there, not go away it with ‘we leave it to you to decide’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: