home to blog Romanticule, te cunoastem

Romanticule, te cunoastem

Voi intelegeti reclama asta? Nu e nimic altceva decat un strigat de lupta de sub asuprirea feminina. Adica sa terminam o data cu dulcegariile, cu mami, mami, cu ursuletii imensi de plus ce se cumpara zilele astea. Ma rog, parerea mea.
Astia de la Red Bowler au realizat un studiu din care reiese ca majoritatea barbatilor incearca sa scape de zilele de 1, 8 martie dar si 14 februarie justificand treaba la munca, prieteni de ajutat, sau chiar banala raceala. In schimb 63% dintre tineri considera toate dulcegariile obligate de 1 si 8 martie ca fiind kitschioase si enervante, iar 30% vor sa fie singuri ca sa se detaseze de astea.
Totusi aproape jumatate din intervievati vor o seara romantica in aceasta perioada, plina de evenimente sexuale, la care cu siguranta se ajunge in urma planurilor de atac. Adica … nu iti place sa dai cadouri de 1 si 8 martie, sa cumperi inimioare mari, sa umfli femeia in puf, dar iti place sa faci sex drept urmare faci toate aceste lucruri romantice numai ca sa obtii acele 5 minute de destrabalare [lol, alt cuvant nu mi-a venit in cap].

Ieri s-a organizat si un eveniment in care lumea a sustinut tare ca nu isi doreste dulcegarii doar de 1 si 8 martie, ci in toata perioada anului. Adica baietii nu vor sa fie obligati sa faca fapte frumoase numai de 1 si 8 martie, in timp ce fetele sunt dispuse sa primeasca cadouri tot restul anului.

4 thoughts on “Romanticule, te cunoastem

  1. Aproape ca mi-e mila pentru barbati…. Atata chin pentru 5 min. Chiar asa …5 min… Cam mult chin. Poate ar tr sa depuneti mai mult efort. Poate ceva mai mult de 5 min!??

  2. Da… imi spunea un prieten ca acum intre 1 si 8 martie vor sa faca punte, sa fie Saptamana Femeii!!

    Si da, era vorba despre cele 5 min pentru a face un barbat fericit, nu pentru a zgaltai o femeie uitandu-se la tavan facand lista de cumparaturi pentru maine :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.