home to blog Romanii sunt destepti

Romanii sunt destepti

A durat ceva timp, dar am reusit. In final Romanii sunt destepti..

image

Acum urmeaza sa invatam cum se foloseste internetul, la ce e bun, ce sa oferim oamenilor pe internet, ce sa cerem de la internet si cum sa ne bucuram de el.

Hai ca toata europa foloseste internetul, noi ce mai asteptam?

14 thoughts on “Romanii sunt destepti

  1. Sta in mintea si puterea noastra sa ne schimbab urgent,nu va lasati coplesiti de greutatile zilnice,nu va uitati la miliardari de mucava nu ala este adevarul despre noi.succes!!

  2. oare cine acceseaza banner-le sau link-urile, stie ca aceasta campanie este sustinuta de ROM si este doar de a da cu ruj peste niste buze pline de noroi? este vre-o valoare promovata sa stim si noi de ce sunt asa destepti romanii? sau nu asta conteaza, este mai imporatant sa ai bmw cu un x in serie in fata casei chiar daca nu ai citit nimic in ultima vreme, sau mai rau nu ai canalizare, apa calda, sau eventual casa? dar este misto sa ai bmw.

    o linguseala ieftina. bravo celor care au gandit-o.

    1. Pentru ca daca vii din Congo in Bucuresti si iti intrebi noile cunostinte unde este Congo nu-ti vor raspunde cu nonsalanta “… near Soviet Union”, sau pentru ca stii fara sa numeri ca un palet care are 5 rinduri acate 4 cutii pe 3 nivele are 60 de cutii … da nu mai zic ca’s prea destept sa ma enervez 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: