home to blog Romanii sunt buni pe internet

Romanii sunt buni pe internet

Hai ca romanii sunt destepti, sunt buni, putem face chestii. De la inceputul campaniei cu romanii sunt destepti, lucrurile s-au schimbat. Pe langa toate mesajele alea pe care le afisa google, mesaje rautacioase, ca romanii sunt nu stiu cum si nu stiu ce, acum au inceput sa se schimbe.

Adica romanii nu sunt tigani a aparut in combinatie. Ceea ce e bine.

Si am mai spus, vreti sa schimbam imaginea Romaniei pe google, atunci n-avem decat sa scriem stiri bune, sa scriem articole bune pe bloguri, sa lunkuim lucruri bune, sa efectuam cautari bune in google si astfel ii schimbam trendul.

Dar din pacate acum, trendul de cautari pe google este:

Asa ca intra pe Google si cauta romanii sunt destepti sau scrie un articol pe blog cu romanii sunt destepti ca asta sa poata schimba ceva despre cum se vede tara asta in internet. Asa ca intra pe google si cauta: Romanii sunt buni pe internet, romanii sunt inteligenti, orice altceva care te face pe tine sa vrei ca aceasta tara sa fie mai buna, cel putin online.

Detalii despre campanie la Rom.

7 thoughts on “Romanii sunt buni pe internet

      1. nu e chiar asa. Sugestiile de pe .com .co.uk .fr si asa mai departe sunt dictate nu doar de continut ci si de ce cauta oamenii din anglia, franta si alte tari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.