home to blog Romanii, niste roboti

Romanii, niste roboti

Eu de obicei cand merg pe strada si am ceva telefon cu internet, stau cu ochii numai in telefon, butonand, twitterind sau ceva. Asta faceam si azi in tramvai, dar eram atent si la ce e in jurul meu.

Opreste tramvaiul in statie, niste babe dau sa coboare. Una din ele se indreapta spre marginea din dreapta a usii, apasa pe peretele alb, se intoarce si incepe sa injure ca nu se deschide usa. Se duc amandoua la usa din fata, injurand ca de ce li s-a inchis usa si ca de ce nu se deschide usa la jumatate. Se cearta cu vatmanul.

Niste copii iritati de zbieretele babelor reactioneaza si le gonesc pe acestea. Eu apas pe buton si deschid usile de la jumatate. Babele cred ca toata asta a fost o conspiratie impotriva lor. Vatmanul inchide usile si plecam din statie.

Butonul de deschidere a usilor tramvaiului era pe stalpul de la jumatate, din fata usii.

Tu stii pe langa cine ai trecut astazi?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Romanii, niste roboti

  1. @Dan: intrebari d’astea am si eu! Daca dau o raita prin Auchan/Cora inainte de servici (asta insemnand la ora 10 dimineata) e plin de ei, toate casele ocupate si benzile pline de marfuri… se dau pensiile in fiecare zi? 😐

  2. Trec zi de zi pe langa fitosi, rockeri, nespalati, oameni sarmani, micuti oameni de afaceri, eleve,dar niciodata nu ii vad pe prieteni/cunoscuti/amici. Culmea, ei sunt cei care trebuie sa urle dupa mine, nu eu dupa ei 🙁

  3. Mie mi-a facut semn o tipa cu legitimatie de “Cotidianul” sa scot castile din urechi. Cand mi le-am scos mi-a zis “Puteti sa dati muzica mai incet? Deranjati tot tramvaiul”.

  4. -le-
    I kid you not! Avea legitimatia de gat si butona un telefon. Eram cam “la un om” distanta de ea. Mi-am zis “wow ce casti aaaam!!” si apoi “Nu”. Si mi-am pus castile inapoi in urechi. Megadeath nu se asculta decat la maxim, cum Satan altfel?

  5. Pe mine incepe sa nu mai intereseze pe langa cine trec. Majoritatea sunt ori cretini ori pusi pe cearta! Dar, ca sa raspund: azi am stat de vorba cu un sofer la nu stiu ce firma care avea carnetul suspendat si care ma intreba unde merge 605 si 112. In rest el a injurat politia, eu am ascultat!

  6. brutalistule, mai dau si eu din cand in cand de alde d-astia ca tine. Esti invitat sa mori cu tot cu castile tale smechere. Nu esti diferit de aia de baga manele pe telefon in tramvai.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: