home to blog Romanii invata mai greu, dar si cand invata

Romanii invata mai greu, dar si cand invata

Da, am inteles, inca un flash mob pentru Michael Jackson asezonat bine cu ceva Queen, dar totusi nu ajunge? Sau pentru urmatorii doi ani doar dansurile astea le vom vedea?

Si daca tot vrem sa atragem atentia de ce nu mergem si mai departe? De ce nu facem si ceva mai mult?
Video via.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Romanii invata mai greu, dar si cand invata

  1. La cat de anuntat, pregatit, retras si tarziu a fost asta e mai degraba un specatacol de dans…un flash mob trebuie sa para ceva spontan si este facut sa atraga atentia deci trebuie cat mai central cum a fost cel din intersectie din Bucuresti si la ore de varf…

  2. Doar daca imi permite proprietarul! Am si eu un anunt de campanie electorala!

    Votati-ma ca sa-i umflu banii mogulului Voiculescu !
    N-am program electoral, n-am viziune, blogul meu e varza dar am nevoie de bani pentru tigari si pentru bere … promit doar ca voi cheltui foarte rapid toti bani.
    La http://danvoiculescu.net/blog/votati/, un simplu click la sectiunea Bloguri specializate – “Istoricul zilei” si berea in cinstea domniilor voastre o beau!

  3. Sigur ca sunt prea multe, mai bine sa stea ca tine pe net si la tv toata ziua sa te faca de kko unul la fel de prost precum badea..

  4. Da, asa se intampla cu orice in tara asta. Si cel mai concret exemplu ar fi zona web, cu explozia blog-urilor. Spune tu, nu e asa ? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.