home to blog Romanii in Afganistan

Romanii in Afganistan

M-am uitat la clipul asta de la Julius si mi s-a facut parul maciuca. (sau pielea gaina, depinde cum vreti) Nu pentru ca actiunea e prea puternica, ci pentru ca ma asteptam ca in fiecare moment astia mici sa pice acolo.

Filmul e din 2009, iar asta nu poate decat sa-mi ridice niste semne mari de intrebare. Care e armata aia profesionista pe care ne laudam noi si pentru crearea careia am renuntat la stagiul militar obligatoriu? Care ar fi conditiile sa nu mai fim aliati NATO? Iar pana la urma am fi ultimii din coada aliantei pentru cei care au armata nu?(in NATO sunt si tari fara armata)

 

Si draga Radu, daca te-ai intors din Afganistan astept o scurta relatare de la tine sub forma de guest post, in care infirmi sau confirmi cele din filmulet.  Si daca ai si tu imagini de acolo, ar fi misto sa ne bucuram de ele. Daca ai plecat iar in Afganistan, aceeasi rugaminte.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Romanii in Afganistan

  1. Mai exact, ce ti s-a parut aiurea? Ca si tu si cotcodac-ul comentati de parca s-a rupt cerul. Ce e aiurea in filmuletzul asta? Ca zic aia “pula” in loc de “fuck”?

    Iar daca n-ai idee, taci. Americanii sunt de 1000 de ori mai varza decat ai nostri.

  2. Îmi vine în minte bancul acela, din „epoca de aur”, când URSS, aflată în conflict cu China, a cerut ajutor statelor din Tratatul de la Varşovia. Conducerea Albaniei s-a întrunit în şedinţă ca să decidă cu ce să-i ajute pe sovietici. Unul dintre tovarăşi a propus să trimită un tanc. După mai multe ore de dezbateri, altul a făcut o propunere îndrăzneaţă: „Tovarăşi, eu propun să le dăm pe amândouă!”.

  3. Sunt de acord cu Arhi, si e o raritate. Cacatul ala de video si comentariile idioate de pe “cel mai bun blog din lume” sunt zero. Nici macar funny. Dar na, e plin de pizde cu akm-uri in spate.

  4. Nu înțeleg nici eu ce vi s-a părut aiurea. Sunt în război, este limbajul nostru comun dar când îl auzim de la altcineva spunem: Ce urât vorbește.OOOOO. Preconcepuților în idei ce sunteți

  5. Partea mai “interesanta” este ca in afara de armata mai sunt si alti romani pe acolo iar acum ceva zile a murit un conational, care lucra pentru UN, intr-un atac. Nu prea am vazut multe stiri despre acest lucru la noi si este mare pacat pt ca unii chiar incearca sa faca lucruri bune in capatul ala de lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.