home to blog Romanii chiar nu stiu sa se pişe?

Romanii chiar nu stiu sa se pişe?

Romanii chiar nu stiu sa se pişe? Inteleg ca e greu sa o vezi daca ai burta, iti e sila sa pui mana pe ea pentru ca nu te speli pe mana sau pe organ, dar totusi e asa de greu sa nimeresti un WC de un metru?

Bine, mi se par jenante afisele astea de prin toaletele restaurantelor sau benzinariilor de prin tara care nu isi permit sa aiba pe cineva ca sa le spele sau intretina, dar parca ar fi de inteles daca e criza. Si totusi, cu tot cu afisul asta, mirosea mai rau ca la groapa de gunoi acolo.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Romanii chiar nu stiu sa se pişe?

  1. Ar trebui inventat un joc cu puncte .. in wc o tinta .. si de fiecare data cand da bulzeye sa se aprinda un bec .. ca la maimute cu mancarea ..

  2. Nu este vorba ca nu stiu sa nimereasca wc-ul, este vorba ca nu vor. Pe multi nu-i intereseaza sa fie curat, sa lase curat pe unde merg, multi se comporta in bataie de joc.

  3. Acum eu nu stiu cine a inceput, dar cand intra cineva si da de candeala dintr-un wc desta incearca sa se razbune si el nenimerind locu cu pricina…daca ar fi impecabile probabil oamenii nu ar mai face asta.

  4. eu daca as avea un local as pune pe cineva sa stea afara iar cand clientul termina ce are de facut sa mearga impreuna in inspectie la locul de munca, si daca se gasesc neregularitati se taxeaza cu o ora de frecat bine toaleta in intregime.
    PS. persoana care asteapta afara sa aiba 2 metri si 120 kg

  5. Un astfel de afis am vazut intr-o benzinarie din Austria, undeva intr-un sat, pe soseaua spre Graz; scria ca cei care nu respecta curatenia vor fi amendati. Scria doar IN ROMANESTE !!!!! Nicaieri in lumea asta n-am mai vazut astfel de afise…..Astia sintem.

  6. Cristi Lautaru: mi-ai luat-o inainte

    problema cu romanii este ca se considera prea pulosi si daca se urineaza pe langa o pun pe seama marimii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.