home to blog Romanii au talent, finala

Romanii au talent, finala


In direct si in exclusivitate pe twitter.

Imediat dupa sfarsitul emisiunii pe piticu.ro.

Luni, in a doua zi de Paste.

 

 

4 thoughts on “Romanii au talent, finala

 1. daca-mi dai un format de emisiune identic cu alt format de succes, lasa-ma sa ma uit la ea comparativ. sau nu ma lasa. tot am sa fac comparatie. altfel spus, tot ce-mi vei arata voi compara cu ceea ce stiu deja si-mi place. daca ai fi venit cu ceva nou, neavand termen de comparatie, ar fi trecut proba jalnica a comparatiei.
  asa insa, compar si constat:cei doi baietei din spatele cortinei, glumetii de serviciu, nu se ridica decat la nivelul pausal al publicului, si el indeajuns de low incat sa “se cace pe el de ras” la orice penibilism de pe scena. or fi boxeri, or fi baieti de dorobanti, or fi din cine stie ce grupa mare de glumeti de cartier facuti vedete de protv? dracu’ stie. si e neimportant. nu ajung nici la degetul mic al celor doi reali, simpatici, de dupa cortina, din emisiunea mama, zvunc si viu, chiar daca jucati. macar mimeaza naturaleatea mai bine. in concluzie, doi actori prosti cu aere de cinci stele. nu e cazul. astfel incat, pierzand indeajuns de mult timp cu ei, trecem la urmatorii pe lista.
  dar, penibili au fost, penibili sunt inca. si la ei, si, mai ales, si la noi. penibili in sala, penibili pe scena. diferenta intre publicul de acolo si publicul de aici nu e foarte mare. mainile muncite in fabrica nu se vad deci nu pot compara o mana invizibila de inginer cu una de muncitor la rastelul cu cartofi. astfel incat revin la cei trei curifei din scena.
  andi, la fel de amorf ca intotdeauna, pasarica ( imi cer scuze, nu cunosc numele duduii si am sa raman un vesnic ignorant in zona asta de vedete locale de curpapier) incearca o miscare scenica la fel de falsa, iar fostul/prezentul dansator n-are nici o naturalete si spontaneitate a momentului. lucru care se vede in taieturile de studio cateodata prost montate ( gen: “intra materialul cu pustiul care are vocea aia misto. deci o sa te filmam plan apropiat cum mimezi uimirea si iti ridici brusc sprancenele..” ). si el ridica brusc sprancenele, prea brusc pentru o voce care creste in tempo si nu explodeaza. si la montaj taiem, coasem, adaugam, lipim. punem totul in punga si il dam la popor. da, inca o emisiune de sugces.
  iar am dat de scena, iar ne dam in barci. si e cool si dam din coada. multi si veseli. asta e reteta de cand lumea: paine si circ.
  pofta buna la circ!

 2. Inca odata s-a dovedit ca poporul roman de astazi,este analfabet si apreciaza toate dejectiile santieristice,manelistice,etc.Imi pare rau ca fac parte din acest popor analfabet care nu stie ce-nseamna arta. Acest popor roman,stie ce-nseamna gratarul,maneaua si tot ce tine de tirlanie. ROMANIE,vai si-amar de tine,cum te duci in continuare la vale cu o asemenea populatie retardata si analfabeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.