66 thoughts on “Romania: tara unde mori cu politia langa tine

 1. Va agitati ca o sticla de pepsi. Citi oameni sunt in situatia asta D-zeu stie. Dar daca este madiatizat evenimentul incepem sa ne dam rotunzi si sa balacarim pe unul si pe altul. Mergeti in pula mea si discutati problema undeva unde sunteti ascultati(in Burundi poate)si nu o mai frecati ca a murit cineva si nu sa facut altceva. Tragedii sunt in fiecare zi si suntem condamnati sa le vedem. Credeti ca o sa se faca ceva, sa nu mai moara cineva doar ca sunt citiva dintre noi care se agita? Merde. Suntem condamnati in tara noastra, asa ca acceptati situatia ori iesiti in strada. Altfel taceti dracului din gura, ca-mi curg lacrimi din pula.Cit despre fata care a murit nevinovata, D-zeu sa o ierte.

 2. eu astept cand vor explica reporterii de la Antena de ce nu au acordat EI primul ajutor… daca tot tipa atata.. ah, sau era prioritar reportajul? parca ii aud”ca super stire scoatem daca moare asta..”

 3. Daca nu trecea Badea pe acolo nu se facea nici un scandal, iar tigancile imputite a lu` Voiculescu stiu sa faca doar gargara.

  Prin regulament, nici un politist, sau alta persoana cu exceptia medicilor, nu are voie sa miste victima. Orice miscare, in cazul unei rupturi de coloana duce la mortaciune sau paralizie.

  Cat despre fatucile de la Antena, probabil nici n-ar fi dat stirea daca era vreun acolit de-a lu` Voiculescu, dar ele stiu sa dea niste imagini rupte din context si cu un comentariu tendentios.

  Asta da jurnalism…

 4. Statul esti tu si eu, vina iti apartine in egala masura ca lucrurile nu merg bine sau cineva nu reactioneaza cum trebuie, pentru ca de cele mai multe ori faci si tu la fel, esti indiferent, pentru ca nu este vorba de tine si nu te afecteaza in mod direct. Esti indiferent pentru ca esti interesat doar de tine personal si mai putin de cei din jur. Egoismul, rautatea si interesul personal primeaza inca in Romania, iar o mare parte din vina iti apartine. Nu trebuie sa ai o functie importanta sa faci o diferenta, daca nu esti in stare sa faci diferenta cand esti un om obisnuit n-ai sa fi instare nici cand ajungi intr-o functie importanta, functia nu te face mai buna , mai priceput ci mai degraba te face mai rau decat erai.
  Inainte de a da vina pe cei din jur uitate la tine si intreabate de cate ori esti primul care ia atitudine si schimba ceva? De cate ori esti primul care nu ramane indiferent la ce se intampla in jurul lui? De cate ori astepti doar ca guvernul, primul ministru, presedintele, sau oricine altcineva sa vina sa iti spuna ce si cum sa faci?
  E timpul sa constientizezi ca tu si eu si ceilalti de langa noi putem facem diferenta daca luam atitudine si actionam sa schimbam lucruri si mai putin sa acuzam pe alti ca nu fac ceva, cand de fapt chiar tu nu faci nimik!

 5. Citind posturile de aici mi-am dat seama cat de multi se dau atotcunoscatori si habar nu au de nimik. Sunt pompier si am foarte multe interventii de descarcerare si pt salvarea persoanelor blocate in diferite medii si tin sa le aduc la cunostinta tuturor “CUNOSCATORILOR” si celor care critica fara sa stie ca nimeni in afara de un cadru medical avizat, nu are voie sa miste victima. Daca risti si vrei sa fi bunul samaritean si ai agravat situatia victimei poti sacapa in cel mai fericit caz cu ACIZATIA de VATAMARE CORPORALA GRAVA DIN CULPA ca sa nu mai spun ca de multe ori esti acuzat de OMOR DIN CULPA. Asa ca nu mai vb fara sa stiti. Vorba aia “E MAI APROAPE MAIOUL DECAT CAMASA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.