home to blog Romania – tara lui Jungla Voda [2]

Romania – tara lui Jungla Voda [2]

Am mai scris despre asta odata.

Ma minunez pe zi ce trece de tara asta frumoasa. Nu de alta, dar e deosebita. Am ajuns la un grad de libertate pe care pana si americanii l-ar invidia. Ei au acolo ceva libertate, dar pentru asta trebuie sa umble cu armele la ei, sa stea tot timpul pregatiti, iar ei mor mai repede.
In schimb la noi e libertate totala si o pace pe masura. Romania e tara unde poti sa faci ce vrei, fara sa stii ca poti fi pedepsit. Aici se dau tunuri imobiliare, aici se fac averi cu ministere, aici se asfalteaza cu beton produs la firmele apropiatilor.

Pe langa asta, pentru ca nu avem nici o oranduire de drept, sediile PSD au fost jefuite, iar Prostanacul plange. Aici Antena1 nu l-a gasit pe Mitica Dragomir sa se puna la consens cu el despre fotbal asa ca a lipit contractul pe usa. Aici Gusa vrea sa candideze la Primaria Capitalei si sa desfiinteze Gara de Nord ca sa faca cartier de locuinte acolo. Aici cainii comunitari ce au fost stransi de summit, vor fi trimisi iar in libertate, pentru ca astia nu au avut chef sa le dea de mancare. Aici semafoarele se strica la fiecare ploaie.

Si ar mai fi multe, dar astea au fost ultimele evenimente.

2 thoughts on “Romania – tara lui Jungla Voda [2]

  1. Pot sa dau si eu o dedicatie pentru tarisoara noastra? O cunoscuta melodie pe vremuri, a celor de la Scorpions: “Still Loving You” :))) Lasa ca o sa vina si vremi mai bune dupa ce imi fac eu partid 😀

  2. piticule, canada e mareeeeeeeeeeeeeeee (mi-a soptit o pasarica cum ca ar fi a doua tara ca marime din lume, dupa mama rusia), are petrol, are apa, are vecinu de la sud care sa o apere de baietii rai, etc.
    si ce e cel mai important, are si programe de emigrare 😉
    ps : e drept ca pe aici nu sunt roblogfesturi si baute ca acolo, but hell, you can’t have everything 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.