home to blog Romania, tara cu cei mai multi analfabeti

Romania, tara cu cei mai multi analfabeti

Ne cramponam intr-o virgula pusa aiurea, intr-un cuvant scris gresit din graba sau din lipsa de atentie, intr-o tasta apasata gresit sau din cauza unui diacritic lipsa.

Dar suntem tara cu cei mai multi analfabeti din Europa de Est. Si nu vrem sa trimitem copii la scoala. E scumpa si inutila. Faci o facultate si ajungi femeie de serviciu.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Romania, tara cu cei mai multi analfabeti

  1. Cristi, ce te mai mira cand MINISTRUL EDUCATIEI are 12 clase!!… Vai capu’ nostru! Munca nu ne place, bani vrem sa avem, de invatat nu vrem, dar avem hartii!

  2. @Eugen: imi pare bine ca mai sunt si oameni care nu inghit toate prostiile de la televizor si se INFORMEAZA inainte de a debita prostii. Stimabilul MadMike habar n-are ca nu ministrul e de vina pentru actuala generatie de retardati, ci mai multi factori.

    Cu oameni ca astia prospera Romania. Nu pun intrebari, nu se informeaza si mesteca laturile de la televizor.

  3. Si totusi face ceva ca sa traiasca. Daca nu poate face mai mult este posibil sa aiba o parte din vina pentru situatia in care este.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: