home to blog Romania recunoaste oficial vrajitoria

Romania recunoaste oficial vrajitoria

In timp ce la africani vraijitoarele sunt arse la marginea strazii si mor in chinuri groaznice, dupa care sunt filmate si urcate pe Youtube  (va amintiti imaginile nu?), la noi vrajitoarele reusesc sa promoveze tara asta mai bine decat frunza Elenei Udrea. [paranteza, voi va dati seama ca frunza asta nu se mai numeste o frunza simpla ci frunza lui Udrea, vai ce va fi cand nu va mai fi Udrea ministru?]

Deci cam asa ne-am vazut noi pe Euronews astazi. In schimb, in interviu vrajitoarele se ultra bucurau de faptul ca guvernul vrea sa le impoziteze, pentru ca asta inseamna ca li se recunoaste darul, harul, meseria si vrajitoria. Adica ceea ce fac ele este pe bune. Adica si flacara violet e pe bune.

Pe langa asta, Moscalifar le-a prins in direct la Antena3.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Romania recunoaste oficial vrajitoria

  1. Bai daca vin alea sa deoache guvernul nu trimiteti cameramanii ca e periculos. Sa mearga Zarescu singur poate ii vand alea ceva de slabit 😀

  2. Da, dar nu vad partea cealalta a monedei…

    Ma duc la vrajitoare, sa-mi ghiceasca, descante, dreak stie… sa patesc ceva, sau sa ma fereasca de ceva.
    Ea presteaza un serviciu, pe care eu primesc bon fiscal (ca doar altfel cum sa fie taxate, nu ?)

    Bun, daca eu nu beneficiez de serviciul prestat (nu se intampla ce trebuie, nu se adevereste ghicitul,etc) eu ma pot prezenta la OPC cu bonul si sa fac plangere pentru produse/servicii necorespunzatoare calitativ, right ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.