home to blog Romania NU are campanie electorala

Romania NU are campanie electorala

Teoretic suntem in campanie electorala. Practic, nu e nimic diferit la televizor, fata de ce era acum o luna sau doua. Si in afara afiselor de pe strada, noi nu avem campanie electorala. Nu am vazut nici un candidat la televizor. Au fost? A existat vreo dezbatere electorala? Nu a existat niciuna. Daca face TVR vreuna, sa le aminteasca cineva celor de la televiziunea nationala ca sunt pe locul 10 in audiente. Deci, practic, nu se uita nimeni la ei. Dar noi ii platim, ca suntem mandri ca suntem romani.

Altfel, in campania asta electorala, in afara de țâțele Elenei, nu a fost nimic suculent. Nu tu un pixel albastru, nu tu nimic.

Si ar mai fi asta.

Ezu2MRD

 

Dar nici o confruntare intre candidati, nici o chestie care sa te faca sa il votezi pe unul si pe altul. Nah, eu vreau sa-l votez pe Melescanu. Dar hai frate sa te vad, sa vad ce zici, convinge-ma. Nu-s prost.

3 thoughts on “Romania NU are campanie electorala

  1. Cu Iohannis s-ar putea sa avem ceva relatii mai bune cu vest-europenii, in special cu Austria si Germania. Cat despre campania electrorala, s-a transformat in telenovela sau intr-o piesa de teatru, tragicomedie.

    1. Relatii mai bune cu vest-europenii ne-ar garanta Monica Macovei, multi dintre europarlamentari o sustin, iar CV-ul ei spune multe despre legaturile vestice pe care le are 🙂

  2. Campania asta e facuta pentru manelisti:) de votul tau nu au nevoie pentru ca gandesti. Acest fel de oameni nu sunt necesari, chiar nocivi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.