home to blog Romania. Ne miram?

Romania. Ne miram?

 

Baietii se odihneau in timpul programului. De ce sa ne miram? Doar comenta cineva in pagina de profil a lui Manuel, de unde am luat poza: materiale – 10.000, manopera – 20.000, somn la soare – priceless.

In momentul in care vor veni sefii astora persoane straine si responsabile atunci se va schimba ceva. Pana atunci nici macar atat.
Daca vreti sa compar cu Africa de Sud, ca ma tot mananca sa arat ca tara aia saraca si plina de someri e mai buna decat noi, acolo n-am vazut pe nimeni sa faca asta. Ah, tocmai am zis ca e tara saraca. Drept urmare la ei se munceste ca daca nu muncesc n-au ce manca. La noi daca nu muncesc le da statul de pomana. Si daca nu le da de pomana, ies in strada, protesteaza si vin alegerile. Deci iar le da de pomana.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Romania. Ne miram?

  1. Lasa ca e bine… ce sa faca si ei, mai usor cu munca domle. In Japonia dupa dezastrele ce s-au intamplat, in cateva luni totul a revenit la “normal” sau chiar mai rapid. La noi, Doamne fereste de asa ceva ca nimeni nu ne mai salveaza.. In halul in care le place sa muncim… nu mai am cuvinte ce mai..

  2. Acum vreo 3 ani au venit nişte nemţoaice la noi în vizită şi le-am plimbam câteva zile prin oraş, inclusiv prin minunatul centru vechi (care evident era în lucrări). La un moment dat o loveşte pe una din nemţoaice o criză de râs. De ce?
    “Da’ la voi muncitorii mişcă lopata cu puterea minţii?”

  3. Eu nu ma mir ca dorm aia, ci de faptul ca o fac asa in vazul tuturor 🙂 Oricum, am inteles ca o ora de pauza (relaxare/somn) este utila pentru muncitori. Ramane de vazut daca in cazul de fata este o ora sau mai multe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.