home to blog Romania mea ce frumoasa esti

Romania mea ce frumoasa esti

Imaginile astea au fost filmate azi din parcarea de la Pitesti Mall. Pe langa mall-ul ala trece si raul Doamnei. In amonte de locul unde se vad imaginile astea, este un baraj, in principiu cam nefunctional, dar care deverseaza apa atunci cand aceasta se aduna suficient de multa. Cum o deversare de genul asta nu poate fi facuta accidental, ca doar nu cade cineva peste maneta de la baraj, cineva trebuie sa isi asume. Cineva ala nu isi va asuma nimic.

Toate pet-urile astea in schimb au ajuns acum in lacul de acumulare Pitesti. Ele pot fi admirate frumos direct de pe autostrada A1. Sunt curios cand cei de la urmatorul baraj le vor deversa mai departe, pentru ca pet-urile sa poata ajunge si mai in aval, chiar direct in Dunare ca acolo deja nu mai conteaza.

Si toate astea in Romania lui 2009, inainte de alegeri. Iar daca cumva dati vina pe cineva? No way. Taxe, amenzi, legi aplicate. Atat timp cat astea nu exista, nu putem da vina pe nimeni. Ha? Adica cum, sa dam amenda tuturor locuitorilor din Mioveni si Maracineni pentru ca au poluat raul Doamnei? Ia sa vedem cat de usor e sa dam o amenda de asta si cat de repede se civilizeaza toti.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

24 thoughts on “Romania mea ce frumoasa esti

 1. deci tu i-ai preluat pe ProTV?
  Tocmai am comentat la stirea aceea de pe protv sa le fie rusine ca te-au copiat fara sa precizeze sursa 🙂

 2. Revin cu inca un comentariu : eu am dat mail ProTV-ului cu linkul catre Youtube. Dar eu tot de la Piticu am aflat de film. Deci , tot tu Piticule , na :))

 3. in final protv-ul a luat urma sticlelor care au trecut de pitesti si au ajuns deja in barajul de la golesti – OMG!!

  Unde aia de la apele romane au recunoscut, da, ajung in Dunare sticlele astea :D)

 4. Pai da…. exact ce ziceam eu mai devreme. Apele Romane, Protectia Mediului, toti cei care au legatura , ar trebui sa curete barajele de aceste gunoaie in momentul in care s-au strans si s-a oprit curgerea. Sa nu se mai deverseze in aval. Cu populatia, care stim cu totii cat de civilizata este majoritatea, nu avem pretentii, dar de la Apele Romane (ANPA) si Protectia Mediului avem pretentii.

 5. nu stiu daca ai fost si ai vazut si ce este pe valea raului Valsan…bunicii mei sunt de pe acolo si de fiecare data cand ma duc ma ingrozesc, mai ales ca imi amintesc ca acum ceva timp cand eram mai mic faceam baie in fiecare vara in raul ala

 6. Nu va mai certati atata… Eu am filmat si am trimis linkul la majoritatea tv-urilor… chiar si la autoritatea mediului… Sper sa se ia atitudine in privinta poluarii si a celor care arunca gunoaiele pe oriunde… Deocamdata doresc sa raman anonim… Va multumesc

 7. Este groaznic ce se intampla si sunt sigur ca nu este un fenomen singular,peste tot numai mizerie….De ce nu se aplica legile??De ce nu se cere o garantie pe pet-uri?-ar fi destui oameni saraci care ar curata ceea ce alti nu ar trebui sa arunce.

 8. din pacate fenomenul nu numai ca nu s-a dimiuat, ci a luat si mai amre amploare. Recent ajuns pe malurile Siriului, nu mi-a venit sa cred cand l-am vazut toata oglinda lacului tapetata cu peturi. Incredibil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.