home Idiocracy Romania in epoca de piatra

Romania in epoca de piatra

unde mi-e masina?Daca intr-0  tara Europeeana, unde oamenii stau pe aeroporturi mai mult de 30 de ore, pentru ca companiile lor aeriene nu stiu sa se bage in fata la decolari si pentru ca utilajele ce trebuie sa dezghete avioanele ingheata, de ce sa ne mai miram ca se fura masini.

De fapt, spre marea mea mirare se fura masini. Eu care credeam ca toti hotii de masini au plecat in Germania, Italia si Spania, uite ca nu. Sau probabil au venit alti hoti, ca tot suntem tara europeeana.

Chestia strigatoare la cer e faptul ca pe strada respectiva sunt camere de filmat, camere care au filmat hotii cum au furat masina. Imagini ce nu au fost difuzate, imagini ce sunt in custodia politiei. Drept urmare de aici putem trage niste concluzii: politia are o companie secreta ce se ocupa de furturi de masini, politia nu are chef sa munceasca, politistii romani sunt atat de incompetenti incat nu pot prinde un hot de masini, dar sa mai vorbim de crima organizata si droguri.

E vorba doar de masina lui Victor Kapra, sentimentul e de cacat, iar mirosul din tara e acelasi. Acuma ma intreb, eu pentru ce dracu mi-am luat masina si platesc rate la ea? Ca sa fac pe cineva fericit?

Are cineva o grenada?

5 thoughts on “Romania in epoca de piatra

 1. fraaateeee 😐
  daca inca ne mai plangem ca ni se zgarie masinile in parcare cu cheia sau o bushesc altii ca nu shtiu sa ia curbe cum trebuie inseamna ca suntem ipocriti, dar asta cu furatu deja intrece orice masua, mai ales ca e si filmata tarashenia, a trecut si ceva timp de atunci.
  ceea ce e si mai criminal e ca seful sectie de politie nr. * sa nu isi mai gaseasca dimineata masina in parcare si dupa cercetari indelungate si`a gasit doar o parte din masina la marginea bucurestiului pe un camp.
  cred ca fac bine ca n`o spal, ca si acum inca ii mai atarna oglinda, ca n`am miscat nici un cm de zapada de pe ea. sa incerce acum s`o shuteasca nu`i problema ca pana dau aia zapada se face dimineata. m`ar scuti de o munca.
  lasand gluma chiar e super nasol. nu doresc nimanui 😐
  cred ca mai ramane varianta cu rotile desumflate ca`n rest:-??

 2. problema e ca sintem un popor de tradatori care ne furam intre noi am muncit sa-mi i-au o masina ani de zile si mi-au furato in cinci minute acasa
  frati mei romani nu fura de la gunoaiele care nu munceasc pentru bani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: